He ovat Suomen kuumimmat puumanaiset, katso kuvat!

Puumia, eli itseään nuoremmista miehistä pitäviä naisia, löytyy useita myös suomalaisista julkisuuden henkilöistä.

Näyttelijä Satu Silvon, 48, kaksi aiempaa rakasta, näyttelijä Heikki Kinnunen ja lakimies Juha Rantasila ovat olleet Silvoa huomattavasti vanhempia. Nyt hänkin on ryhtynyt puumanaiseksi löydettyään rinnalleen näyttelijä-kirjailija Reidar Palmgrenin, 44. Tällä hetkellä Silvo ihastuttaa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa parinaan Sami Helenius.

Yrittäjä Susanna Penttilällä, 37, on juuri eronnut mallimiehestään Petri Lempiöstä, jonka kanssa hänellä on ikäeroa kymmenen vuotta. Laulaja Saija Varjus, 45, on puolestaan naimisissa bändinsä kitaristin Pete Hämäläisen, 37, kanssa.

Meikkitaiteilijana ja laulajana tunnettu Helena Lindgren, 53, on kertonut olleensa suhteessa itseään seitsemäntoista vuotta nuorempaan mieheen.

Kirjailija Katariina Sourin (entinen Kata Kärkkäinen), 41, tuore aviomies on häntä neljätoista vuotta nuorempi, Anzi Destruction -taiteilijanimellä tunnettu rokkari.

Näyttelijä Hannele Lauri, 58, tapailee itseään huomattavasti nuorempaa liikemiestä Janne Uusitaloa. Hannelen mukaan Uusitalo on hieman yli nelikymppinen.

Näyttelijä Sara Paavolaisella, 51, on kainalossaan 46-vuotias nyrkkeilijä ja kaupunginvaltuutettu Jukka Järvinen.

Oopperalaulaja Johanna Rusanen-Kartanon, 39, puoliso Antti-Pekka Kartano on vaimoaan yksitoista vuotta nuorempi.

Puumaleidien esiäitinä Suomessa voidaan pitää Aira Samulinia, jonka entinen aviomies Ekku Peltomäki on Airaa yhdeksäntoista vuotta nuorempi.

Näyttelijä Susanna Indrénillä, 44, on itseään seitsemän vuotta nuorempi rakas, yrittäjä Tomi Kanto.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat