He ovat maailman TOP 10 -pukeutujat

People-lehden rankkauksessa on mukana muutamia yllätyksiä, ja voittajakin on yksinkertaisuudessaan tylsä.

Ykköseksi lehti on rankannut näyttelijä Jennifer Aniston. Lehti kehuu naisen simppeliä tyyliä, jossa harvoin on mitään sen kohahduttavampaa, vaan se on hyvin yksinkertainen ja harmoninen.

Rihanna, Kuva: Getty Images, Lisa Maree Williams

Kakkoseksi pääsi laulaja Rihanna, joka on rohkea kokeilija sekä vaatteidensa että esimerkiksi hiustyyliensä johdosta.

Pronssia otti Jessica Alba, jonka hyvin naisellinen tyyli ei ole kuitenkaan lälly.

Neljänneksi kohosi Subilla lokakuussa alkavan Glee-sarjan Lee Michele, jonka iltapukuvalinnat olivat korkean sijoituksen syy.

Avatar-tähti Zoe Saldana pääsi viidenneksi. Saldana on myös onnistunut valikoimaan suurien muotitalojen upeita haute couture -pukuja päälleen punaiselle matolle.

Kuudes listalla oli laulaja Gwen Stefani, joka pyörittää myös omaa L.a.m.b.-vaatemerkkiään ja on muodostunut jo kymmenen vuotta sitten tyyli-ikoniksi

Kate Middleton. Wireimage/AOP

Seitsemäntenä listalta löytyy todellinen yllätys, prinssi Williamin tyttöystävä Kate Middleton. Katen hillitty ja hallittu tyyli on hyvin konservatiivista, vaikkakin nuorekkailla asusteilla koristeltua.

O.C.-sarjan tähti Rachel Bilson oli listan kahdeksas. Mukavuutta ennen kaikkea arvostava tumma kaunotar ei myöskään pelkää kokeilla erilaisia tyylejä.

MTV:n The City -sarjan Olivia Palermo on myös noussut uutuutena TOP 10 -listalle. Huiman hoikka Olivia kantaa kauniisti designer-asuja.

Kymmenes sija meni näyttelijä Diane Krugerille, joka uskaltaa pukeutua myös punaiselle matolle hyvin hätkähdyttävästi.

MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat