Hauska ja edullinen sisustustrendi maailmalta villitsi suomalaiset

Kodin teippaaminen voi kuulostaa älyttömältä idealta, mutta kauniilla ja värikkäillä washi- ja masking-teipeillä saa helposti muokattua kodin sisustusta joko vähän tai sitten vähän enemmän! Suomeenkin nopeasti rantautunut ilmiö on tuttua monelle jo useista sisustusohjelmista ja -blogeista.

Teippitarha.fi-kaupan perustaja ja bloggaaja Janina Lampinen kertoo, että törmäsi teippaamisen maailmaan sattumalta.

– Seurailin amerikkalaisia blogeja, joissa hehkutettiin teippaamista ja näytettiin mielenkiintoisia ideoita. Halusin kokeilla tätä myös itse, mutta teippien löytäminen oli vaikeaa – siitä keksin bisnesideani, ja aloin maahantuoda teippejä Suomeen, Lampinen kertoo.

– Sain itselleni kivan teippivaraston, mutta ajattelin että jos muutkin ihastuisivat, olisi Suomessa paikka, josta teippejä voi saada kattavalla valikoimalla. Avasin verkkokauppani elokuussa 2011, hän jatkaa.

Teippaamalla näkösuojaa ikkunaan!

Moni suomalainen onkin innostunut teippaamaan niin suuria kuin pienempiäkin pintoja. Lampisen mukaan teipit ovat myös helppokäyttöisiä, sillä ne lähtevät helposti pois, jolloin muutoksia voi tehdä oman mielen mukaan.

– Oma suosikkini teippailuista on myös ehkä se työläin – näkösuoja ikkunaan. Siinä washiteippi näyttää parhaita puoliaan, sillä läpikuultavuus ja helppo irrotettavuus ovat plussaa.

Syksyksi Lampinen vinkkaa kätevän tavan muokata sisustusta.

– Syksyllä voi luoda tunnelmaa vaikka teippaamalla lukulampun varjostimelle uutta ilmettä. Sen lampun, jonka alle menee syysateen ropistessa lukemaan kirjaa. Ja jos se lampunjohto siinä lattialla kovin sitten häiritsee, voi senkin ulkoasua päivittää teippaamalla. sillä eikös se niin ole että mitä et voi peittää, korosta sitä, hän kertoo.

Kuvat: Teippitarha-blogi ja Zach Stovall/ MTV3

Hannele Lampela/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja