Mainos

Hätämajoituskeskuksen pihalla yöllinen tulipalo – epäillään tuhopoltoksi

Poliisi epäilee, että Etelä-Karjalassa Parikkalassa sijaitsevan turvapaikanhakijoiden hätämajoituskeskuksen pihalla on sytytetty tahallaan tulipalo.

Oronmyllyn leirikeskuksen pihalla paloi varastorakennus viime yönä. Palosta ilmoitettiin kello 00.38. Kaksikerroksinen varasto paloi kokonaan.

Paloa tutkitaan tuhotyönä, koska sille ei ole löytynyt luonnollista syttymissyytä. Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja.

Poliisi selvittää nyt yhteistyössä pelastuslaitoksen kanssa, oliko palo vaarassa levitä itse hätämajoituskeskukseen.

– Jotta epäiltyä rikosta voidaan tutkia tuhotyönä, se edellyttää, että yleistä vaaraa on jossain määrin ollut. Jos selviää, ettei vaaraa ollut, rikosepäily saattaa muuttuua vahingonteoksi, sanoo jutun tutkinnanjohtaja Jyri Hänninen Kaakkois-Suomen poliisilaitoksesta.

Hännisen mukaan jutun tutkinta on vielä alkutekijöissään, eikä epäiltyjä ole. Siten teon motiivikin on vielä hämärän peitossa.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot puhelimitse numeroon 0295 414 642 (arkisin klo 8-12), poliisilaitoksen vihjenumeroon 0295 414 559 tai sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.etela-karjala@poliisi.fi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.