Harry Potter -tähti lyttää tähtien juhlatyylin: Omaperäisyys kadonnut

Harry Potter -tähti Emma Watson on maailmankuulu tähti, tyyli-ikoni ja maanläheinen kaunotar. Näyttelijä paljastaa Companylle, mistä hänen kuuluisa tyylinsä koostuu.

Näyttelijä Emma Watsonin tyyli on sekoitus keijumaista kauneutta, itsevarmuutta ja englantilaista hienostuneisuutta. Tähti itse pitää tyyliään yksinkertaisena.

– Tyylini on oikeastaan aika ranskalainen. Mutta jatkan yhä kokeilua. En ole korujen tai asusteiden ystävä, tunnen itseni kauneimmaksi, kun päälläni on jotakin yksinkertaista, joka istuu ja on leikattu hyvin, Watson sanoo.

Watson on ollut julkisuudessa pienestä pitäen. Lapsena hän saattoi valita punaiselle matolle äitipuolensa vaatteita, sillä ei löytänyt itselleen muutakaan päälle pantavaa. Väärät valinnat eivät kuitenkaan harmita tähteä.

– Olen oikeastaan iloinen, että olen uskaltanut pitää hauskaa muodin saralla, enkä ole aina näyttänyt täydelliseltä. Olemme vain ihmisiä, elämä olisi tylsää, jos emme ottaisi riskejä, Watson kertoo.

Watsonia harmittaa katsella julkkisten tyyliä punaisella matolla, sillä omaperäisyys on kadonnut ja ihmisistä erottuu persoonan sijaan ainoastaan se, kenen suunnittelijan asuja he pitävät yllään. Watson itse osaa hätkähdyttämisen taidon. Hänet on nähty muun muassa Oscar de la Rentan tutu-tyylisessä harsomekossa, bongattu kadulta keltaiseen flanellipaitaan ja kulahtaneisiin verkkareihin pukeutuneena ja kuvattu kyljen paljastavassa juhla-asussa.

Watson nähdään silloin tällöin punaisella matolla vahvassa silmämeikissä, mutta tästä huolimatta tähti vannoo luonnollisuuden nimiin.

– Vähemmän on enemmän. Mielestäni kauneimmat ihmiset ovat niitä, jotka näyttävät siltä kuin heillä ei olisi meikkiä lainkaan. Esimerkiksi Kate Bosworthilla ja Diane Krugerilla on aina kauniit hiukset ja meikit, Watson hehkuttaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Company

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja