Harry Potter -tähti kasvoi nörtistä komistukseksi - katso huikea muodonmuutos

Harry Potter -elokuvissa Neville Longbottom -nimistä nössykkää näytellyt Matthew Lewis on kasvanut kymmenessä vuodessa komeaksi, nuoreksi mieheksi.

Siinä missä mediassa on kohistu Harry Potter -pääosanäyttelijöiden huimasta muodonmuutoksesta vuosien varrella, on sivuosanäyttelijätkin kasvaneet lapsukaisista nuorukaisiksi vuosikymmenen aikana.

Eräs upeimmista muutoksista kuuluu nykyisin 22-vuotiaalle Matthew Lewikselle, joka on muuttunut pullukasta nörtistä naisten päät kääntäväksi komistukseksi.

Kaikkien aikojen ensimmäinen Potter-elokuva tunnettiin nimellä Harry Potter ja viisasten kivi. Tuolloin valkokankaalla nähtiin juuri ja juuri kymmenen vuotta täyttäneitä lahjakkaita lapsinäyttelijöiltä, jotka tulivat näyttelemään elokuvasaagassa vielä seitsemän muun elokuvan verran. Vuosikymmenen aikana lapsinäyttelijöistä kasvoi nuoria naisia ja miehiä, joista osa puhkesi varsinaiseen kukoistukseen.

Eräs heistä on ehdottomasti Matthew Lewis, jonka muodonmuutos viimeisten vuosien aikana on ollut huikaiseva. Vielä vuonna 2005 punaisella matolla nähtiin 16-vuotias, pyöreäposkinen ja harvahampainen miehenraakile, joka oli vasta muuttumassa mieheksi.

Viisi vuotta myöhemmin, viimeisen Potter-elokuvan ensi-illassa nähtiinkin tumma, komea mies, jonka kasvoilla ollut parransänki toi vain lisää uskottavuutta ja seksikkyyttä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat