Harry ja Meghan tarjosivat harvinaisen silmäyksen tilapäisestä kodistaan – tältä parin asuttamassa hulppeassa kartanossa näyttää

6:37
Harry ja Meghan ovat lähteneet virallisesti hovista – kuninkaallisasiantuntija kertoo, mitä se tarkoittaa

Harry ja Meghan asuvat tällä hetkellä esikoisensa Archien kanssa toistaiseksi Tyler Perryn omistamassa kartanossa.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan vetäytyivät syrjään kuninkaallisista velvollisuuksistaan maalis-huhtikuun vaihteessa ja ovat tällä hetkellä vuoden ikäisen Archie-poikansa kanssa Los Angelesissa, jonne perhe aikoo nyt asettua. Herttuaperhe asustelee väliaikaisesti näyttelijä Tyler Perryn omistamassa hulppessa kartanossa kunnes he löytävät oman, pysyvän kotinsa. 

Puhuessaan videopuhelua Crisis Text Line -tiimin kanssa Harry ja Meghan istuivat tilapäisessä kodissaan näyttävän taideteoksen edessä, jota reunustivat musta-kultaiset pöytälamput. Beverly Ridgen alueella sijaitsevan talon on arvioitu olevan 18 miljoonan dollarin arvoinen ja sen mukavuuksiin kuuluu muun muassa iso uima-allas. Perryn kartanossa on kahdeksan makuuhuonetta ja 12 kylpyhuonetta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Näyttökaappaus puhelusta on Crisis Text Linen työntekijän Ricky Nealin ottama, joka oli erittäin ilahtunut siitä, että Harry ja Meghan osallistuivat videopuheluun hänen kanssaan. 

– Ei ole ihan jokapäiväistä, että Meghan ja Harry hyppäävät mukaan henkilöstöpalaveriisi sekä kannustavat sinua tekemässäsi työssä! Siunattu siitä, että saan tehdä töitä näinä hulluina aikoina, Neal hehkutti. 

Kyseinen hyväntekeväisyysjärjestö ei ole toistaiseksi julkistanut virallisesti herttuaparin olevan tekemisissä sen kanssa, mutta Harryn ja Meghanin tiedetään tukevan vahvasti mielenterveysjärjestöjä. 

Tyler on itse julkaissut aiemmin kuvia kartanosta omalle Instagram-tililleen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Harry ja Meghan ilmoittivat aikeistaan astua syrjään kuninkaallisista velvollisuuksistaan, työskennellä jatkossa taloudellisesti itsenäisinä sekä muuttavansa Pohjois-Amerikkaan vuoden alussa. Pariskunnan esikoinen Archie vietti keskiviikkona 6. toukokuuta ensimmäistä syntymäpäiväänsä. 19. toukokuuta Harry ja Meghan viettävät toista hääpäiväänsä.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja