Harri Ollin mediavalmentaja: Olli kuuliainen oppilas

Kohuhyppääjä Harri Olli joutui median silmään Liberecin MM-hiihdoissa mediakäyttäytymisensä takia. Oman tien kulkijalle mediakäyttäytymistä opettanut Riku Riihilahti paljastaa Viihdeuutisille, minkälainen oppilas Olli oli.

Riku Riihilahti, joka tunnetaan myös entisenä toimittajana, on opettanut Suomen mäkijoukkueelle median kanssa käyttäytymisen saloja.

Kohuoppilaansa käytöksestä Riihilahdella ei ole pahaa sanottavaa.

– Harri kuunteli, kyseli ja kommentoi kovasti mediakoulutuksen aikana. Kyllä Harri oli silminnähden kiinnostunut siitä, mitä koulutuksessa opetettiin, mediakouluttaja kertoo Viihdeuutisille.

– Kyllä koulutuksesta oli paljon hyötyä, koko joukkueelle. Esim. Arttu Lappia ei tarvitse enää paljon kouluttaa. Arttu sisäisti asiat hyvin ja on median edessä peruspositiivinen, Riihilahti kehuu oppilaitaan.

Syitä Harri Olin käyttäytymiseen MM-kisojen aikana Riihilahti ei lähde arvailemaan.

– Harri on saanut lukea itsestään aika paljon negatiivista kirjoittelua. Kyseessä oli varmaan jonkinlainen suojelureaktio.

Riihilahden antamasta mediakoulutuksesta on jo tovi aikaa. Mediavalmentaja uskoo kuitenkin, että yhteistyö Suomen mäkihyppyjoukkueen kanssa jatkuu.

– Luulisin, että kauden päätyttyä on vuorossa lisää koulutusta, mies kertoo Viihdeuutisille.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat