Harri Kirvesniemen johtama suksitehdas hakeutui yrityssaneeraukseen

Hiihtovälineitä valmistava KSF Sport on hakeutunut keskiviikkona yrityssaneeraukseen. Harri Kirvesniemi toimii yrityksessä toimitusjohtajana ja osakkaana.

Kiteellä toimiva hiihtovälinevalmistaja KSF Sport on hakeutunut yrityssaneeraukseen. Asia tuli vireille Pohjois-Savon käräjäoikeudessa keskiviikkona 27. toukokuuta. Tehdas valmistaa Karhun, Yokon ja Järvisen suksia.

Toimitusjohtaja Harri Kirvesniemi kommentoi yrityssaneeraukseen hakeutumista Kauppalehdelle tekstiviestitse torstaina iltapäivällä. Kirvesniemen mukaan syynä ovat kassavaikeudet. Olennainen syy kassavaikeuksiin oli lopputalvesta yhtiölle erittäin merkittävän tilauksen siirtyminen muutamalla kuukaudella eteenpäin.

Toinen syy yrityssaneeraukseen johtaneisiin kassavaikeuksiin olivat heikon lumitalven aiheuttamat asiakkaiden maksuvaikeudet ja täydennysmyynnin niukkuus. Lisäksi tilannetta vaikeuttivat Kirvesniemen mukaan myös lopputalven koronarajoitukset.

KSF Sport on perustettu vuonna 2013. Yhtiön helmikuussa 2019 päättyneellä tilikaudella liikevaihto oli 1,65 miljoonaa euroa. Tilinpäätöstietojen mukaan yhtiöllä oli tuolloin 21 työntekijää.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja