Mainos

Harja, jolla voi ”nuolla kissaa” – tarvitseeko kissanomistaja todella tällaista?

Licki brush on harja, jota omistaja voi pitää suussaan.

"Oletko koskaan halunnut nuolla kissaasi?"

Näin kysyy uusi, kissanomistajille suunnattu Licki brush -tuote. Kyseessä on harja, jota omistaja voi pitää suussaan; näin hän pääsee "nuolemaan" kissaansa kuin toinen kissa ikään.

Amerikkalaispariskunta kehitti harjan omia kissojaan katseltuaan.

Kissat pesevät toisiaan osana sosiaalista kanssakäymistä. Se on toimintaa, joka on aiemmin ollut ihmisen ulottumattomissa.

Harjan luvataan lähentävän omistajaa ja kissaa kuin emoa ja pentua konsanaan. Nuolemisen kerrotaan myös olevan rentouttavaa, suorastaan meditatiivista toimintaa.

– Joko sinä tai hyvä ystäväsi tarvitsee tätä, ja sinä tiedät sen, harjan kotisivu vakuuttaa.

Licki brushille on oma joukkorahoitussivusto. Idea voi kuulostaa hullulta, mutta yli kaksi tuhatta kissanystävää on lahjoittanut yhteensä jo 52 179 dollaria harjaa varten!

Saisiko olla kissan juoksupyörä?

Kissan nuolemisharja ei ole edes hulluin kissoille markkinoitu tuote. Kissoille on kehitelty joukkuorahoituksen turvin myös juoksupyörä hamstereiden tapaan.

Eikö tämä vielä riitä? Purr Detector -pantaan syttyy valo, kun kissa kehrää. Kissalle voi ostaa myös japanilaistyylisen, puisen parisängyn yöpöytineen, tai pienet lastenrattaat, jossa kissa ulkoilee – suojaverkon takana tietenkin. Netistä saa myös kissojen saippuakuplia, jotka on tehty kissanminttuöljystä, tai kirjan aiheesta "näin teet kissastasi nettijulkkiksen".

Entäs nämä sitten?

Tässä hyvä vinkki lemmikkikotiin:


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.