Suomalaisbändille oma televisiokanava antennitelevisioon

Happoradio-yhtye saa itselleen oman televisiokanavan perjantaina 21.2. kello 12-20 väliseksi ajaksi.

Yhtye julkaisee tuolloin uuden Elefantti-studioalbuminsa.

Kahdeksan tuntia kestävän lähetyksen aikana kanavalla nähdään yhtyeen musiikkivideoita, livetallenteita ja haastatteluja.

-Oma TV-kanava, edes yhdeksi päiväksi? Koko ajatus tuntui niin järjettömältä, että pitihän siihen tarttua. Televisiosta ei muutenkaan tule tarpeeksi kotimaisia musiikkiohjelmia, joten me ainakin osaltamme yritämme korjata tilannetta, hehkuttaa yhtye.

Oma kanava televisioon:

- Ilmiölle, tapahtumalle tai muulle kiinnostavalle asialle voi perustaa oman tv-kanavan antennitelevisioon.

-Lähetykset voivat olla yksittäisiä ohjelmia tai muutaman ohjelman sarjoja.

-Pop-up-tv-konseptin ja siihen liitettävien netin ominaisuuksien tarkoitus on tuoda tapahtumatoimijoille uudenlainen markkinointiviestintäkanava. 

Lähde: Digita

Digita kertoo tiedotteessaan, että ohjelmalähetyksen yhteyteen on liitetty ns. "hybridisovellus", joka tuo uudentyyppisiä palveluja älytelevisiota käyttäville katsojille.

- Ohjelmalähetyksen aikana älytelevisioista on mahdollisuus katsella milloin vain bändin uusin musavideo, keikkakalenteri sekä tilata lähetysten aikana mobiilialennuskuponki levyn ostamiseksi, kuvailee Digitan asiakkuusjohtaja Teppo Ahonen.

HapporadioTV näkyy Digitan antennitelevisioverkossa kaikkialla Suomessa kanavalla 17.  Popup-tv-kanavat ilmestyvät television kanavavalikkoon useimmiten itsestään ja myös poistuvat itsestään lähetysten jälkeen. Tarvittaessa kanava voidaan hakea tv:n kanavavalikosta manuaalisesti. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja