"Häntä ei voi ottaa vakavasti" – naurettava alapäätatuointi uhkaa pilata miehen seksielämän

Tatuoinnit voivat tuntua hyvältä idealta, kun olet nuori – etenkin, jos kaverit yllyttävät sinua sellaisen ottamaan. Erästä miestä hänen 16-vuotiaana ottamansa tatuointi ei vain jaksa enää naurattaa.

Channel 4:n Bodyshockers-sarjassa esiintynyt Lewis Flint, 21, kertoi ohjelmassa antaneensa tatuoida haaroihinsa suositun Henry the Hoover -imurin. Imurista lähtevä johto kulkee aina miehen pakaraan asti. Alunperin Flintin mielestä idea oli hupaisa, mutta nyt hän pelkää sen pilaavan rakkauselämänsä.

– Kun alunperin otatin sen 16-vuotiaana, en voinut olla näyttämättä sitä, sain paljon huomiota ja olin vähän kuin paikallinen sankari, rakastin sitä, Flint kertoo.

Tilanne on kuitenkin muuttunut.

– Olin erään tytön kanssa hiljattain, ja pidin hänestä, hommat sujuivat, kunnes otimme vaatteet pois.

– Kun hän näki sen, hän kysyi: "Mikä tuo on? Minä häivyn!" Olin musertunut, en koskaan ajatellut, että katuisin tatuointiani, kun otin sen, Flint valittaa.

21-vuotiaan Flintin äiti ei ole yllättynyt tytön päätöksestä lähteä karkuun.

– En voi uskoa, että hän otattanut tuon tatuoinnin, se karkottaa varmaan monet tytöt, äiti tuumii.

– Häntä ei voi ottaa vakavasti, koska se on naurettava, äiti jatkaa.

Pakit kummittelevat mielessä

Flint päättikin mennä poistattamaan tatuoinnin, sillä se vaikutti jo hänen itsevarmuuteensa naisten kanssa.

– Se ilta sen tytön kanssa, joka häipyi, kummittelee mielessäni ja estää minua näyttämästä sitä muille tytöille tulevaisuudessa.

– Tiedän, että poisto laserilla on kivuliasta, mutta kivuliaampaa olisi se, etten enää koskaan harrastaisi seksiä, Flint järkeili ennen tatuoinnin poistattamista – tai sen yrittämistä.

Ikävä kyllä, Flintin yritettyä poistaa tatuointia, hän havaitsi, että se ylitti sittenkin hänen kipukynnyksensä, ja hänen täytyi pyytää teknikkoa lopettamaan. Alapään alueen sorkkiminen oli aivan liian tuskallista.

Kohtaloonsa alistunut Flint onkin nyt päättänyt elää imuritatuointinsa kanssa.

Lähde: Metro

Mitä kannattaa huomioida tatuointia ottaessa? Katso video:

Tatuointeja otetaan muotivillitysten mukana 12:44

Lue myös:

    Uusimmat