Hannele Lauri – ylimielinen diiva?

Näyttelijä Hannele Lauri kertoo Spede Pasasen aikanaan patistaneen häntä antamaan niin paljon haastatteluja, että hän varmasti jäisi kaikkien mieleen. Lauri teki työtä käskettyä, ja lopputulos on, että varmasti jokaisella suomalaisella on jonkinlainen käsitys siitä, millainen tyyppi on Hannele Lauri.

– On uskomatonta, kuinka paljon vääriä käsityksiä ihmisillä minusta on, Hannele Lauri huokaa.

Näyttelijä on kuitenkin oppinut 30 vuoden uransa aikana olemaan välittämättä, mitä hänestä ajatellaan. Mutta toisaalta häntä kiinnostaa, mistä kaikki omituiset mielipiteet oikein syntyvät. Onko vika toimittajien vai kateellisten kollegoiden? Miksi niin moni luulee, että Hannele Lauri on ylimielinen ja vaikea ihminen?

– Minähän pidän ihmisistä, Lauri huudahtaa.

Liian itsevarma nainen?

Lauri pohtii, että yksi syy omituisiin käsityksiin hänestä saattaisi olla, että hän on liian sinut itsensä kanssa. Hän pukeutuu niin kuin haluaa, sanoo mitä ajattelee eikä välitä muiden mielipiteistä.

– Puolet ihmisistä vihaa minua, puolet tykkää – paljon. Olen oppinut, että kaikkia ei voi miellyttää, hän kertoo.

Vaikka Lauri suhtautuukin pahoihin puheisiin lähinnä huvittuneesti, häntä harmittaa, että nuoret ohjaajat tuntuvat pelkäävän häntä. Hän arvelee, että joitakin mahdollisia tv-töitä on jäänyt saamatta, koska nuoret ohjaajat, jotka eivät häntä tunne, kuvittelevat hänen olevan vaikea ohjattava. Toisaalta Laurilla on kyllä kysyntää sekä televisiossa että teatterissa. Joskus jopa liikaakin.

Hääräämistä sivutöiden parissa

Lauri pitää ehdottomana päätyönään teatterin lavalla näyttelemistä. Kaikki televisiohommat ovat hänelle sivutöitä.

– Teatteri on näyttelijöiden kuningaslaji. Lavalla ei voi sanoa, että oho, otetaanpas tämä uusiksi.

Laurin mielestä on säälittävää, että nykyään monet vastavalmistuneet näyttelijät menevät suoraan televisioon, ja myöhemmin, teatterin lavalle joutuessaan, heistä ei ole mihinkään.

Plastiikkakirurgisia toimenpiteitä

Hannele Laurin ei tarvitse myydä itseään kenellekään eikä todistella olevansa lahjakas näyttelijä. Hän keskittyy mieluummin töiden tekemiseen kuin niistä puhumiseen. Itseasiassa toimittajatkaan eivät juuri Laurin töistä kysele.

– Enemmän toimittajia tuntuu kiinnostavan, mitä kynsilakkaa käytän, mutta ei se mitään, kyllähän minä kerron, Lauri nauraa.

Kynsilakan värin lisäksi ihmiset ovat innokkaita tietämään kirurgisista toimenpiteistä, joita Laurin ulkonäön hyväksi on tehty. Lauri ihmettelee, mikä siinä on niin mielenkiintoista. Hänelle ei ole ongelma kertoa, että hänen kasvojaan on muutama vuosi sitten kohotettu.

– Operaatiosta toipumiseen meni kaksi kuukautta. Ne, jotka luulevat, että naamaani leikellään jatkuvasti, voisivat miettiä, millä ajalla se tehdään. Minähän olen koko ajan töissä, Lauri sanoo.

Seuraavan kerran, kun näyttelijän iho näyttää kiinteytyneen, syytä ei tarvitse arvailla. Hän nimittäin kertoo suunnittelevansa kollageeni-ruiskeen ottamista.

Lauri ihmettelee, miksi oman ulkonäön korjailua pitää salailla. Hän juoruaa naureskellen, että useampi hänen tuntemansa julkisuuden henkilö käy leikkauttamassa kasvojaan ulkomailla, mutta kyselyt kuitataan sillä, että sileä iho johtuu hyvistä geeneistä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja