Hanna Pakarinen julkaisi kuvan vuosien takaa – muistelee työtään trukkikuskina

Hanna Pakarinen julkaisi Instagramissa kuvan vuosien takaa.

Laulaja Hanna Pakarinen julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hänet kuvattiin ensimmäistä kertaa lehteen. Osallistuttuaan Idols-laulukilpailuun vuonna 2003 Pakarinen työskenteli trukkikuskina ja viihdealaan liittyvät asiat kuten lehtikuvaukset ja maskeeraajan penkkiin istahtaminen olivat toinen toisensa perään hänelle uusia kokemuksia. Instagramissa hän muistelee noita hetkiä vuosien takaa.

– 2003 marraskuu! Ja ihka ensimmäiset lehtikuvaukset, Pakarinen hehkuttaa kuvan ohessa.

Pakarinen muistelee, että kuvanottohetkellä hän työskenteli vielä trukkikuskina.

– Sain töistä vapaapäivän (..silloin vielä haalarit päällä Puukeskuksella kasattiin lautaa toisen päälle), ja junalla matkustin aamulla Helsinkiin ja sanomatalolle. Siinä sitten mekkoa jos toista niskaan ja lilaa luomiin. 
Olo oli ku rinsessalla! Vähän sitten seuraavalla viikolla ihmeteltiin töissä taas haalarit päällä, että ollaanpas sitä koreana, Pakarinen muistelee.

Pakarinen kertoi keväällä MTV Uutisille palailevansa töihin äitiysloman jälkeen. Heinäkuussa hänen ääntään kuultiin radioaalloilla ja syksyllä on luvassa tv-töitä, joista kummastakaan hän ei vielä voinut kertoa enempää. Pakarinen on kirjoittaa uutta musiikkia yhdessä laulaja Kristiina Wheelerin kanssa.

– On ollut mahtavaa kirjoittaa yhdessä. Olemme saman ikäisiä, meillä on sama historia ja molemmilla pieni poika. Meillä on hirveän paljon yhteistä, hän kertoi MTV Uutisille.

Pakarinen ei ole julkaissut omaa musiikkia kuuteen vuoteen. Uuden musiikin julkaisusta ei ole vielä tarkkoja suunnitelmia, mutta hän ei ota asiasta paineita.

– Tärkeimmäksi koen, että olen ruvennut tekemään. En ole vuosiin kirjoittanut. Se tuntuu tosi hyvältä.

Pakarisella on toukokuussa 2018 syntynyt poika. Hän kertoi, että vauvavuosi on sujunut hyvin.

Lue myös:

    Uusimmat