Mainos

Hanna kuvasi videon adoptioon antamalleen vauvalle: ”Hänen ei tarvitse koskaan ajatella, että hylkäsin hänet”

Nuori äiti toivoo poikansa tietävän, kuinka paljon hän lastaan oikein rakasti. Ja rakastaa yhä.  

Hanna Mongie oli vasta 18-vuotias, kun hän sai tietää odottavansa lasta. Jo pelkkä raskaus järisytti naisen maailmaa, mutta vielä vaikeammaksi tilanteensa teki raskausaikana saatu suru-uutinen; hänen poikaystävänsä oli kuollut yllättäen. Surun keskellä nainen teki vaikean päätöksen pienen poikavauvansa antamisesta adoptioon. 

Pojalla on nyt kaksi rakastavaa äitiä

Synnytettyään lapsensa maalikuussa 2016 utahilainen Hanna vietti kaksi päivää Targetiksi nimeämänä pojan kanssa, ennen kuin hänen oli aika luovuttaa poika uuteen perheeseen.  

Ennen kuin adoptio astui virallisesti voimaan, Hanna päätti kuvata lapselleen videon, jonka avulla hän toivoi poikansa saavan tietää biologisen äitinsä rakkaudesta. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tämä on sinulle, Tagg. Tein tämän videon, jotta tiedät, kuinka paljon sinua rakastan. Haluan kertoa sinulle, miksi tein päätöksen sijoittaa sinut perheeseesi, Hanna kertoo videolla ja selittää läpi kyynelten pojan isän kuolleen täysin yllättäen raskausaikana.

– Eräänä päivänä heräsin ja vain tiesin, että sinun kuuluisi olla jonkun muun kanssa.

Vaikka poika oli viimeinen muisto, joka Hannalla oli puolisostaan, hänen oli pakko tehdä päätös. Ja hän teki sen vain ja ainoastaan poikansa tähden.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tein tämän videon, jotta hän voisi palata ajassa taaksepäin ja tietää, että tämä päätös tehtiin puhtaasta rakkaudesta häntä kohtaan. Hänen ei tarvitse koskaan ajatella, että hylkäsin hänet, tai etten rakastanut häntä. Hän tulee aina tietämään, että rakastin häntä enemmän kuin mitään maailmassa, nainen kertoo.

Hannan ei ole tarvinnut luopua pojastaan kokonaan, sillä avoimen adoption ansiosta hän saa tavata poikaansa vähintään kerran kuukaudessa. Naisen mukaan pojan nykyisestä perheestä on tullut hänen hyviä ystäviään, eikä hän voisi olla kiitollisempi siitä, että hänen poikansa saa kasvaa juuri heidän kanssaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: People

***

0:25

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.