Hanki kotiisi lisätilaa – näitä huonekaluja et tarvitse!

Katso kotona ympärillesi. Näetkö turhia, tilaa vieviä huonekaluja?

Vaikka pitäisit jostain huonekalusta, sen ei tarvitse viedä tilaa kodissasi. Kun heität pois muutaman turhan tavaran, tulee kotiisi lisää tilaa ja vähemmän sotkua. 

Lue, mistä huonekaluista voit suosiolla luopua.

1. Lipasto. Sen sijaan, että makuuhuoneessasi olisi tilaa vievä lipasto, jossa säilytät sukkia ja alusvaatteita, osta vaatekaappiisi tankoon ripustettava säilytyslokerikko. Näin saat pidettyä kaikki vaatteesi samassa paikassa ja makuuhuoneeseesi tulee lisää tilaa. LUE MYÖS:  Näin saat siistin vaatekaapin pysymään järjestyksessä

2. Sivupöytä. Jos sivupöytäsi vetävät puoleensa lähinnä sotkua, hankkiudu niistä eroon. Säilytä sohvapöydällä lehdet, kirjat ja kaukosäädin. Huolehdi kuitenkin siitä, että se myös pysyy järjestyksessä.

3. Tuolit. Et tietenkään voi hankkiutua eroon kaikista tuoleistasi. Mutta luultavasti sinulla on kotonasi pari vanhaa tuolia ruokailutilassa tai olohuoneessa, joita kukaan ei koskaan käytä. Noudata seuraavaa sääntöä: jos tuolilla ei ole istuttu kolmeen kuukauteen, et luultavasti tarvitse sitä. Jos kuitenkin tiedät tarvitsevasi ylimääräisiä tuoleja esimerkiksi juhlissa, varastoi ne jonnekin pois tieltä, kuten ullakolle tai kellariin.

4. Tv-taso. Heitä turhia tavaroita puoleensa keräävä tv-taso pois ja kiinnitä televisio seinälle. Saat paljon lisätilaa kotiisi ja olohuone näyttääkin siistimmältä. 

5. Rahi. Jos kukaan ei lepuuta sillä jalkojaan, istu sillä tai se ei toimi myös säilytyslaatikkona, se vie aivan turhaan tilaa. 

Lähde: BrightNest

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja