Mainos

Hanhen golfmailalla tappanut mies Iltalehdelle: Uutisointi on vääristynyttä, lopetin loukkaantuneen eläimen

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt tänään mielipiteitä jakava video, jossa mies tappaa valkoposkihanhen golfmailalla. Mies kertoo Iltalehden haastattelussa lopettaneensa hanhen, koska eläin oli loukkaantunut. Hänen mukaansa uutisointi aiheesta on ollut vääristynyttä.

Videolla mies iskee paikallaan istuvaa hanhea golfmailalla päähän. Hanhen pää irtoaa lyönnin voimasta.

Video on herättänyt voimakkaita tunteita erityisesti sosiaalisessa mediassa. Lisäksi esimerkiksi Suomen Golfliiton toimitusjohtaja on tuominnut teon ja kuvaillut sen olevan ”inhimillisesti ja kaikkien käyttäytymissääntöjen näkökulmasta täysin käsittämätöntä”.

Iltalehden haastattelema mies perustelee tekoaan sillä, että lintu oli loukkaantunut ennen videon tapahtumia. Miehen mukaan se oli saanut golfpallosta päähänsä ja käyttäytynyt kärsivän oloisesti.

– Se hyppi, pomppi ja heitteli voltteja siinä kentällä. Sanoin pojille, että tuo on lopetettava heti, koska se kärsii, mies kommentoi Iltalehdelle.

Valkoposkihanhi on Suomessa rauhoitettu lintu. Siksi eläimen lopetus otettiin videolle, mies kertoo lehdelle. Poliisi tutkii tapausta luonnonsuojelurikoksena.

Mies kertoo haastattelussa lopettaneensa aiemminkin eläimen golfmailalla. Miehen mukaan kyseessä oli kanadanhanhi ja tapaus sattui samalla golfkentällä, Vantaan Golfpuistossa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.