Hän on vuoden 2010 seksikkäin mies!

Helmessä äänestettiin vuoden seksikkäintä ulkomaalaista miestä, ja kaikista kuumista uroksista suurimman suosion saavutti naisten päiväunien kestosuosikki Johnny Depp.

Helmen lukijat pääsivät valitsemaan, kuka on vuoden 2010 seksikkäin ulkomaalainen mies. Valinnanvaikeus oli suuri, kun vaihtoehtoina oli niin monta komeaa, toinen toistaan upeampaa miestä.

Vaikka kansainvälisen mieskomeuden määrä sai naisten päät pyörälle, tuli kyselyyn kuitenkin reilusti yli 1900 vastausta.

Voittajasta ei ollut epäilystäkään, mutta kärkiviisikkoon mahtui myös yllättäjänimiä. Katso herkullinen ja hyvännäköinen lista vuoden 2010 seksikkäimmistä ulkomaalaisista miehistä!

1. Johnny Depp

Tämä seksisymboli on keikkunut jo vuosia maailman seksikkäin mies -äänestysten kärkisijoilla, ja jälleen vuonna 2010 Johnny Depp on Helmen lukijoiden mielestä ehdottomasti kuumin ulkomaalainen uros. Yli 1900 annetusta äänestä tämä kuuma 47-vuotias kahmaisi itselleen lähes 17 prosenttia. Perustelut tihkuvat hunajaa.

"Tämä valinta ei ollut vaikea. Johnny Depp on ihana! Seksikäs, symppis ja uskomattoman hyvä näyttelijä. Nam!" Merkkari

"Ehdottomasti Johnny Depp. Kypsä, karismaattinen mies ei ole menettänyt vetovoimaansa vuosienkaan saatossa. Jaksaa aina ihastuttaa." Shotzz

"Miehessä on jotain alkukantaista, ja kuitenkin jotain hellyyttävää." Minni

"Johnny on ollut seksikkäin mies mielestäni jo toistakymmentä vuotta ja tulee varmasti olemaan seksikäs vielä kuuskymppisenä!" Cry Baby

2. Adam Lambert

Jumalainen Idols-komistus Adam Lambert nappasi kakkossijan yhdeksän prosentin äänisaaliilla. Tammikuussa 29 vuotta täyttävä laulaja on saanut monet suomalaisnaiset ihastumaan, ja useissa äänestysperusteluissa hehkutettiin loputtomasti miehen seksikkyyttä.

"Adam on täysi paketti! Upea ääni, seksikkäät liikkeet, moitteeton ulkoasu, sopivasti alfamies mutta myös pehmeä genderbender. Hänestä ei saa koskaan tarpeekseen!" Borago

"Adam on ehdottomasti seksikkäin ulkomaalainen mies. Hän on lahjakas, komea, vaatimaton – ja oikea rock-jumala!" tupu

"Komea ulkonäkö ja pilke silmäkulmassa – ja aivan upea ääni! Ihana mies!" GlamM

"Adam ilman epäilystäkään. Hän on täydellistymä!" Kate

"Tämä mies yksinkertaisesti tihkuu seksiä, en osaa selittää paremmin." Rita

3. Jake Gyllenhaal

Unelmamies ja näyttelijä Jake Gyllenhaal sai kaikista äänistä kahdeksan prosenttia. Tämä 30-vuotias komistus muistetaan muun muassa elokuvista Brokeback Mountain, Merijalkaväen mies ja Donnie Darko.

"Poikamaisen ujot ilmeet eleineen, sekä alkuvoimaisen miehekäs olemus... Nam! " Mizzukka

"Keho + silmät = He´s sexy" Anni

"Se on niin kuumah." Hot Hotit

"Ne siniset silmät... uuuh..." Lovettaja

4. Ian Somerhalder

Upeilla silmillä siunattu näyttelijä, malli ja elokuvatuottaja Ian Somerhalder nappasi kuusi prosenttia annetuista äänistä. 32-vuotias hurmuri on tullut naisten päiväuniin muun muassa Vampyyripäiväkirjat tv-sarjasta.

"Paras. Komea, hyvässä kunnossa ja pilkettä silmäkulmassa. Loistava näyttelijä ja samalla symppis." iaia

"Ihana, kuuma vampyyriveli!" Neela

"Ykköseni ehdottomasti on Ian Somerhalder.Vampyyripäiväkirjat katsotaan jo ihan hänen vuokseen." Paula

"Ian on vaan niiiin ihana." TTL64

5.Alexander Skarsgård

Viidenneksi viiden prosentin äänisaaliilla kiilasi Alexander Skarsgård, Ruotsin lahja maailmalle. True Bloodissa ja Zoolanderissakin näytellyt 34-vuotias komeuden ruumiillistuma jätti äänestyksessä taakseen muun muassa Brad Pittin, Bruce Willisin, David Beckhamin ja Ryan Reynoldsin, joista kukin sai lähes neljä prosenttia äänistä.

Myös he kahmivat ääniä

Maailma on seksikkäitä miehiä täysi. Niinpä tässäkin äänestyksessä sai äänestää miehiä, jotka eivät löytyneet valmiiden vaihtoehtojen joukosta. Esimerkiksi Twilight-elokuvasarjasta tuttu Robert Pattinson, 24, oli äänestyksessä monien vampyyriromantikkojen mieleen.

"Robert Pattinson! Ihanan miehekäs ja suloinen mies." MM

"Robert Pattison ei tarvitse perusteluja."

"Robert Pattinson. Se seksikäs katse.. Aah tarviiko muuta sanoa!" Lara

"Jude Law on seksikkäin. Ei kai ole sattumaa, että tämä komistus saa usein rooleja "naistenmiehenä"?" pirzu

"Hugh Laurie, Tohtori House. Sen kanssa aika ei tulisi pitkäksi. Pirullinen ukkeli ja muutenkin hyvännäköinen, karismaattinen. Siinä on sitä jotain. " humaniitta


Kuka sinusta oli vuoden 2010 kuumin mies? Jätä kommenttisi alla olevaan laatikkoon.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images/AOP

Lue myös:

    Uusimmat