Hamilton jatkoi Verstappenin ruoskimista: "Sillä autolla Alonso olisi ajanut pisteille"

Mercedes-tallin Lewis Hamilton asettaa kyseenalaiseksi Red Bull -kuljettaja Max Verstappenin kyvyn tehdä kilpailutilanteissa harkittuja päätöksiä.

MAINOS

F1-kausi vain C Morella!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Verstappenin ohitusyritys Hamiltonista sunnuntaina Bahrainin osakilpailussa ei päätynyt hyvin, kun kaksikon keskinäisestä osumasta syntynyt rengasrikko päätti hollantilaiskuskin kisan lyhyeen.

Isommilta murheilta rytäkässä säästynyt Hamilton toi autonsa ruutulipulle kisan kolmantena.

Verstappen syytti kolarista Hamiltonia, mutta brittikuskin näkemys tilanteesta oli kisan jälkeen aivan toinen. Palkintopallijuhlien lämpiössä "molopääksi" Verstappenia kutsunut Hamilton jatkoi Red Bull -kuskin ryöpytystä myös lehdistölle antamissaan kommenteissa.

Brittikuskin mielestä Verstappenia kokeneempi kuljettaja olisi kyennyt keräämään Red Bullille kisasta pisteitä.

– Tämä on mielenkiintoista kuulla Christian Hornerilta (Red Bullin tallipäällikkö), koska heillä on auto, jolla tulisi saada hyviä tuloksia. En tiedä, ovatko nämä päätökset kokemattomuudesta johtuvia, mutta niiden takia he eivät saa tuloksia, joita heidän pitäisi saada, Hamilton kritisoi.

– Tänään hänen olisi pitänyt ajaa maaliin kohtalaisen hyvin onnistuneessa kisassa, koska siihen hän on tarpeeksi hyvä. Ajattelen niin, että siinä autossa Fernando Alonso olisi ajanut kunnon kisan ja kerännyt Red Bullille pisteitä. Haluan myös ajatella, että itse olisin myös siinä autossa saanut pisteitä, Hamilton jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat