Mainos

Hämeenlinnan silminnäkijä MTV:lle: Kaide lävistänyt yhden autoista, kuorma-auto rikkonut meluvallin

Hämeenlinnassa liikkeellä ollut Heta Hakkarainen kertoo onnettomuuspaikalla olleen puoli viiden aikaan jälkiraivaustyöt käynnissä. Pohjoiseen päin menevillä kaistoilla oli kolme autonromua ja pahoin vaurioitunut, kyljelleen kaatunut kuorma-auto.

– Moottoritien kaide oli lävistänyt yhden autoista. Pahimman näköinen oli kuitenkin kyljelleen kaatunut kuorma-auto, joka oli rikkonut meluaidan ja mennyt sen läpi. Se makasi osin rinteen puolella, Hakkarainen kuvailee.

– Mediheli oli juuri ehtinyt lähteä, mutta paikalla oli edelleen putsaustyöt käynnissä. Siruja ja sirpaleita oli joka paikassa.

Onnettomuus oli sattunut hieman valtatie 10:n liittymän jälkeen. Hakkarainen arvioi, että onnettomuus on saattanut aiheutua tilanteessa, jossa ajoneuvo on ollut liittymässä valtatieltä 10 Hämeenlinnan moottoritielle pohjoiseen päin.

Hakkarainen oli itse ollut matkalla Hämeenlinnan keskustan suuntaan. Hänen mukaansa liikenne on moottoritien lisäksi ruuhkautunut sivuteillä.

– Poliisi ohjasi liikennettä pois ennen onnettomuuspaikkaa.

Hämeenlinnassa on parhaillaan käynnissä Wanaja-festivaali, joka on lisännyt liikenteen määrää alueella ja pahentanut myös onnettomuuden aiheuttamia ruuhkia.

– Ihmiset ovat nyt aivan solmussa, kun autoilijoita on paljon liikkeellä.

Hämeenlinnan moottoritiellä tänään iltapäivällä tapahtuneessa onnettomuudessa kuoli kaksi ihmistä ja loukkaantuneita on kuljetettu sairaalaan. Onnettomuudessa oli osallisena kuorma-auto ja kahdeksan henkilöautoa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.