Hämeen Sanomat: Iäkäs nainen tuli huijatuksi – luuli saavansa kadonneen rollaattorinsa takaisin, kutsuikin varkaan kotiinsa

Iäkäs hämeenlinnalaisnainen luuli saavansa kadonneen rollaattorinsa takaisin mutta joutuikin varkaan uhriksi. Lauantaina sattuneesta tapauksesta kirjoittaa Hämeen Sanomat.

Naisen rollaattori oli kadonnut muutamia päiviä aikaisemmin. Lauantaina hän sai puhelun mieheltä, joka kertoi löytäneensä rollaattorin ja tahtovansa palauttaa sen. Nainen antoi Antiksi esittäytyneelle miehelle osoitteensa.

Mies toi rollaattorin kerrostaloasunnon kotiovelle asti. Pian paikalle ilmestyi myös toinen mies, joka Hämeen Sanomien mukaan riuhtaisi varmuusketjulla lukitun oven auki. Mies vaati naiselta rahaa ja saikin mukaansa useita satoja euroja.

– Toista, rahat vienyttä miestä oli ilmeisesti auto odottamassa pihalla. Siitä ei ole täyttä varmuutta, toimivatko miehet yhdessä, uhrin poika kertoo lehdelle.

Poika epäilee, että tekijä tai tekijät saattoivat myös olla rollaattorin katoamisen taustalla. Hänen äitinsä oli merkinnyt rollaattoriin nimensä ja mahdollisesti muitakin yhteystietojaan.

Hämeen poliisi tutkii tapausta varkautena.

 

Lue myös:

    Uusimmat