Mainos

"Halusin tehdä jotakin" – teinit keräsivät rahaa ostaakseen erityisnuorelle uudet kengät

17-vuotias poika organisoi rahankeräyksen, joka huokuu joulumieltä.

Amerikkalainen J.R. Gilbert sai joululahjaksi paljon enemmän kuin olisi voinut toivoa. Gilbert sai lahjaksi uudet kengät, joihin hänen luokkatoverinsa lahjoittivat rahat, kertoo NBC News.

Luokkatoveri, 17-vuotias Salvador Solis, organisoi keräyksen sen jälkeen, kun Gilbert oli kysynyt häneltä, tunteeko hän yhtäkään koon 46–47 jalan omaavaa ihmistä. Gilbertin omat kengät olivat liian pienet.

– Minua vaivasi, ettei yhdellä ystävistäni ollut tarvittavia asioita, jotta hänen olonsa olisi mukava. Halusin tehdä jotakin, Solis kuvaa.

Noin 20 oppilasta lahjoitti yhteensä noin 180 euroa. Rahalla sai kaksi paria kenkiä. Gilbert sai kengät itselleen viimeisellä välitunnilla ennen joulua.

– Mitä? Ostitte vielä suosikkimallini, mies kiitteli.

Jos video ei näy, katso se täällä.

Gilbertin joululahjasta jaettiin myös video Facebookissa. Tuhannet kommentoijat ovat liikuttuneet nuorten hyvyydestä.

Kävi ilmi, että Gilbertillä oli kotona itselleen sopivat kengät, mutta nuori mies oli erityisen mieltynyt edesmenneen pappansa hieman pieniin kenkiin, joita käytti tauotta. Lahjat ovat kuitenkin kaunis osoitus joulun hengestä.

– Se oli ihastuttavin asia... Tämä on yksi niitä hetkiä, joina hän (J.R.) saa nähdä, että hänellä on paljon ystäviä, pojan äiti Linda kuvaili.

***

1:02

Katsomo-video ei ole saatavilla


Lähde: Nbcnews.com, Facebook, Zappos.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.