Mainos

Hallituksen johtotrio pui perhevapaakiistaa – MTV:n toimittaja Kesärannassa: "Kiista voi hyvinkin olla niin hankala, ettei kompromissia löydetä"

2:16

Hallituspuolueiden johtokolmikko yrittää tänään illalla löytää perhevapaista syntyneeseen kiistaan. Uudistus torpattiin jo kertaalleen viime perjantaina, kun keskustan perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko totesi, ettei uudistusta pystytä toteuttamaan.

Saarikon ilmoitus hermostutti kokoomuksen ja asiaan yritetään löytää vielä kompromissi. Pääministeri Juha Sipilä (kesk.), kokoomuksen Petteri Orpo ja sinisten Sampo Terho ovat parhaillaan koolla pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa.

Tilannetta Kesärannan luona seuranneen MTV Uutisten toimittajan Vesa Kallionpään mukaan neuvotteluista ei ole käytännössä tihkunut mitään tietoja ulos.

Kallionpää kertoi Seitsemän uutisille, että hallituksen ennalta sovittu strategiakokoontuminen oli päättymässä ja hallituspuolueiden johtotrio oli ilmeisesti jäämässä paikalle puimaan perhevapaita.

– Kiista voi hyvinkin olla niin hankala, ettei kompromissia löydetä ja koko perhevapaauudistus siirtyy seuraavan hallituksen käsiteltäväksi, mutta mitään tieroja emme ole saaneet, Kallionpää totesi.

Neuvottelujen tuloksesta saataneen lisää tietoja myöhemmin maanantaina.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.