Halle Berry nousi tähdeksi 30 vuotta sitten ikonisesta elokuvasta – muistelee aikaa nuoruuskuvalla: "Katsokaa hiuksiani"

Halle Berry julkaisi Instagramissa kuvan itsestään roolihahmossa. 

Hollywood-tähti Halle Berry, 54, nähtiin ensimmäistä kertaa suurella valkokankaalla, kun hän tähditti Spike Leen ohjaamaa Viidakkokuume-elokuvaa.

30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Berry julkaisi Instagram-tilillään kuvan elokuvasta. Kuvassa parikymppinen näyttelijä poseeraa rosoisessa miljöössä rintaliiveissä, suuressa farkkupusakassa sekä minihameessa. Lyhyt tukka on valtoimenaan. Siihen itse näyttelijä on kiinnittänyt myös huomion.

– Viv oli ensimmäinen elokuvaroolini ja on edelleen yksi suosikkirooleistani. Kiitos Spike Lee, kun annoit minulle tämän mahdollisuuden ja uskoit minuun. Katsokaa noita hiuksia! Berry kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Elokuva ilmestyi vuonna 1991 ja siinä näyttelee Berryn lisäksi muun muassa Wesley Snipes ja Annabella Sciorra. Berry näytteli New Yorkiin keskittyvässä elokuvassa huumeriippuvaista nuorta aikuista, jonka päätähtäimenä on seuraava huumeannos.

Lähde: HotNewHiphop

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja