Halle Berry haluaa opettaa tyttärelleen työnteon tärkeyttä

Näyttelijä Halle Berry on vähentänyt työntekoa äidiksi tultuaan, mutta haluaa siitä huolimatta opettaa tyttärelleen työnteon tärkeyttä, Female First uutisoi.

Näyttelijä Halle Berryn mukaan äidiksi tuleminen on vaikuttanut hurjasti hänen elämäänsä. Neljävuotiaan Nahlan äiti haluaa osoittaa lapselleen, mikä elämässä on tärkeää.

– En ole työskennellyt niin paljon sen jälkeen kun tulin äidiksi. Tärkeysjärjestykseni on toinen ja hän on tärkein, Berry sanoo.

– Haluan kuitenkin osoittaa hänelle, että se että tekee jotakin mitä rakastaa ja jonka kautta voi antaa jotakin itsestään maailmalle, on todella tärkeää. Tämän takia jatkan itsekin työskentelyä, Berry kertoo.

Näyttelijä aikoo muuttaa Ranskaan lapsensa ja sulhasensa, ranskalaisnäyttelijä Oliver Martinezin kanssa, sillä Euroopassa on Berryn mukaan Yhdysvaltoja helpompaa.

– Uskon että voisimme elää paljon tavallisempaa elämää Ranskassa. Meillä olisi siellä enemmän yksityisyyttä ja lakeja suojaamassa tytärtäni, Berry kertoo Hello-lehdelle.

Näyttelijä myöntää olevansa hyvin huolissaan tyttärensä kasvattamisesta Yhdysvalloissa, jossa ei Berryn mukaan ole riittävästi lakeja suojaamassa hänen turvallisuuttaan.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja