Hakattu Ville Peltonen purki tuntojaan kameralle ja nimesi kätensä lianneita Jokerit-voimahahmoja – tämä ruma hetki ravisutti Suomi-kiekkoa

1:09
Tulosruutu: HIFK:n ja Jokerien välillä läikkyi rumasti syyskuussa 2012, Ville Peltonen hakattiin kaukalossa.

HIFK:n ja Jokerien välisessä European Trophy -ottelussa 1. syyskuuta 2012 oli panoksellisesti harjoitusottelun makua, mutta lopulta se oli kuin silmille räjähtänyt ruutitynnyri. Kaiken keskiössä oli Suomi-kiekon ikoni Ville Peltonen. 

Mitä HIFK:n ja Jokerien välillä tapahtui 1. syyskuuta 2012? Sen voit katsoa pääkuvan videolta. 

HIFK:ta edustanut Peltonen joutui kaukalossa Jokerien Semir Ben-Amorin hyökkäyksen kohteeksi lähes päivälleen kymmenen vuotta sitten. Helsinkiläisjoukkueiden välillä oli räiskynyt jo ennen tätä, ja Peltosen kokeman vääryyden jälkeen vihamielisyydet voimistuivat entisestään. 

Peltonen kommentoi tapausta medialle ensi kertaa MTV:n kameran edessä kolme päivää kokemansa mukiloinnin jälkeen.

Aivotärähdyksen saanut suurpelaaja kertoi tuolloin näkemyksensä Ben-Amorista ja nimesi omasta mielestään kätensä tapauksessa lianneita Jokerit-voimahahmoja. 

Katso Peltosen haastattelu alla olevalta videolta. Haastattelu päättyy dramaattisesti, kun toimittaja tiedustelee Peltoselta tapauksesta vastuussa olevista Jokerit-henkilöistä. 

4:27
Kaukalossa mukiloitu Ville Peltonen avautui kohutapauksesta Tulosruudulle syyskuussa 2012 – arvosteli rajusti Jokerien voimahahmoja.

LUE LISÄÄ AIHEESTA:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja