Häiriköivä matkustaja teipattiin ilmastointiteipillä istuimeen Yhdysvalloissa – "Tilanne oli hyvin vakava"

Lentokoneessa häiriköinyt matkustaja teipattiin ilmastointiteipillä istuimeen Yhdysvalloissa - Lentoyhtiö: “tilanne oli hyvin vakava” 1:19
Video näyttää väkivaltaisen yhteenoton stuertin ja matkustajan välillä.

Frontier Airlines -lentoyhtiön lennolla Philadelphiasta Miamiin tapahtui erikoinen yhteenotto matkustamohenkilökunnan ja matkustajan välillä. 22-vuotiaan miehen väkivaltainen käytös ajoi lennon työntekijät teippaamaan häirikön istuimeen ilmastointiteipillä. 

Tapahtumat saivat alkunsa tiistaina, kun Frontier Airlinesin koneessa matkustanut mies ahdisteli seksuaalisesti kahta lentoemäntää. Sen jälkeen 22-vuotias epäilty Maxwell Berry löi tilanteeseen puuttunutta stuerttia. 

Lennon työntekijät käyttivät turvavöiden jatko-osia sekä ilmastointiteippiä pitääkseen matkustajan aloillaan loppulennon ajan. Selkkauksesta kuvattiin sivullisen video.

"Selvitys on aloitettu"

Frontier lentoyhtiön markkinointipäällikkö Tyra Squyresin mukaan lennolla tapahtunut tilanne oli hyvin vakava. 

– Matkustamohenkilökunta saa peruskoulutuksessa ja syventävissä koulutuksissa monenlaisia tekniikoita matkustamon hallitsemiseksi, sillä turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää lennolla. 

Lentoyhtiö on aloittanut selvityksen tapahtumista. 

– Haluamme tarkistaa mitä tapahtui, ja miten tilanne hoidettiin. Varmistamme, että kaikki tapahtui kunnolla ja noudattaen meidän menettelytapojamme. 

Katso yläpuolelta: Koneessa istuneen sivullisen video näyttää väkivaltaisen yhteenoton stuertin ja matkustajan välillä.

Lue myös:

    Uusimmat