Haastavan Koko Suomi leipoo -kauden voittaja on kruunattu: "En ikipäivänä olisi voinut kuvitella tätä tilannetta!"

Koko Suomi leipoo -ohjelman seitsemännen kauden voittajaksi kruunattiin Anne Laitila.

Koko Suomi leipoo -kilpailun seitsemäs tuotantokausi kisattiin helteisissä olosuhteissa ja haastavan kauden voittajaksi selviytyi Anne Laitila Pyhäjärveltä.

Finaalissa mukana olivat myös Anni Fast Järvenpäästä sekä Ulla Pyymäki Sastamalasta. Viimeisenä teknisenä tehtävänä finaalikolmikko leipoi makeita tacoja, joiden tuli kuitenkin näyttää suolaisilta suupaloilta. Taidonnäytetehtävässä kilpailijoita haastoi ohjelman historian vaikein kakku, painovoimaa uhmaava ”anti-gravity cake”.

Anne kertoo voiton tulleen hänelle yllätyksenä. Alun perin hän ei voinut uskoa edes päässeensä kisaan mukaan.

–En ikipäivänä olisi voinut kuvitella tätä tilannetta! Ohjelmaan hakiessani en uskonut edes mukaan pääsyyn. Sen jälkeen toive oli, että saisin olla mukana useammassa kuin yhdessä jaksossa. Kun tämä toteutui, ajattelin varovasti, josko voisin olla tähtileipuri. Kun tämäkin toteutui, olin jo ylittänyt itseni kaikessa! Finaaliin pääsy ja vieläpä voitto oli aivan huikea tunne, Anne sanoo.

Anne tunnustaa, että kilpailu oli rankka ja jännittävä paikka.

– Pari ensimmäistä jaksoa olin aivan paniikissa ja jännittynyt. Hoin kuitenkin itselleni, että nyt täytyy rauhoittua, jotta pääsee näyttämään omaa osaamistaan ja pysyy kisassa mukana. Pikkuhiljaa suurin jännitys tasoittui, vaikka kyllä loppuun saakka jännitin jollain tasolla. Jännitys ja aikapaine tekikin sen, että välillä oma ajattelu katosi täysin ja teki aivan hölmöjä virheitä, Anne naurahtaa.

Koko Suomi leipoo -kausi on katsottavissa mtv-palvelussa. Mukaan uudelle Koko Suomi leipoo -kaudelle voi hakea osoitteessa mtv.fi/haemukaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja