Mainos

Haastattelija kyseli huumeista ja vankilasta – Robert Downey Jr. ryntäsi ulos

Muutamat kysymykset taisivat olla liian arkoja näyttelijälle, joka tulistui ja lähti ulos tv-studiosta. 

Näyttelijä Robert Downey Jr:llä on huume- ja vankilahistoriaa. Tähti on joutunut useita kertoja kalifornialaiselle huumeklinikalle hoitoon vuosina 1996-2001. Lisäksi hänet on pidätetty samoina vuosina lukemattomia kertoja.

Vuonna 1999 hänet tuomittiin kolmeksi vuodeksi vankilaan. 

Rankkojen aikojen jälkeen Downey on kunnostautunut ja muuttanut täysin elämänsä suunnan nousten yhdeksi Hollywoodin parhaiten palkatuista näyttelijöistä. 

Muun muassa Daily Mail -sivusto kertoo Downeyn äskettäisestä haastattelusta, joka ei mennyt aivan putkeen. Downey mainostaa parhaillaan uutta Avengers-elokuvaansa, ja vieraili asian tiimoilta myös brittiläisen Channel 4 -kanavan vieraana. 

Downeyn ja toimittaja Krishnan Guru-Murthyn juttutuokio nauhoitettiin videolle Lontoossa tiistaina. Nyt haastattelunauha on julkaistu, ja kaikille paljastuu myös sen nolo lopetus.

Haastattelija kysyi leffaan liittyvien kysymysten jälkeen Downeyn henkilökohtaisista demoneista ja niiden voittamisesta. Downey vastasi kysymyksiin kierrellen.

Haastattelija ei kuitenkaan antanut haastateltavalleen lievennystä, vaan jatkoi kovistelua kysymällä Downeyn ja hänen isänsä välisestä suhteesta. Tämä oli 50-vuotiaalle näyttelijälle liikaa. 

– Anteeksi, en todellakaan halua... mitä me oikein teemme? Downey sai sanottua ennen kuin poistui haastattelutilanteesta. 

Haastattelijaa tilanne vaikuttaa lähinnä huvittavan, sillä hän vain naureskelee. Downey kääntyy vielä kerran kannoillaan ja antaa lisähuomautuksen ennen poistumista studiosta.

– Tämä alkaa muistuttaa liikaa Diane Sawyeria, hän tokaisee viitaten koskettavia haastatteluja tekevään toimittajaan. 

Fanit ovat tuominneet Guru-Murthyn käytöksen sosiaalisessa mediassa ja asettuneet puolustamaan Downeyta. 

– Tämä haastattelu on niin typerä! Hän näki selvästi Robertin mielialan muuttumisen heti, kun hän otti esiin hänen menneisyytensä ja isänsä. Haloo! Robert on yksi maailman kuuluisimmista näyttelijöistä juuri nyt! Eikö haastattelija voi keksiä kysymyksiä hänen nykyisyydestään ja tulevasta menneisyyden sijaan? YouTube-videon kommenteissa puhistaan. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja