Haastaako tämä kaunotar Charlenen Monacon tyyli-ikonina?

Monacon prinsessa Charlotte Casiraghi kaunistuu ikänsä myötä.

Monacon pienessä ruhtinaskunnassa riittää tyylin taitajia. Tyylin taidoista mallia on näyttänyt maailmalla ruhtinatar Charlene, joka on vakiinnuttanut paikkansa seuratuimpien kuninkaallisten joukossa. Valtiosta on kuitenkin nousemassa kovaa vauhtia toinenkin pukeutumisikoni, jonka maku paranee vuosien varrella.

25-vuotias prinsessa Charlotte Casiraghi on prinsessa Carolinen ja italialaisen teollisuusmoguli Stefano Casiraghin tytär. Hänen enonsa on ruhtinas Albert, jonka kanssa hän edustaa usein. Tummaverikkö on myös läheisissä väleissä ruhtinatar Charlenen kanssa, ja hän on varmasti saanutkin tyylivinkkejä Etelä-Afrikasta kotoisin olevalta vaaleaveriköltä.

Charlotte Casiraghin pukeutumistyyli on kehittynyt kovaa tahtia. Hän luottaa vahvasti huippumerkkien vaatteisiin, joissa henkii tyylikkyys ja eleganttius. Prinsessa on omaksunut omat vahvuutensa, joita hän tuo esiin pukeutumisvalintojensa kautta. Hän kamppaileekin varmasti lähitulevaisuudessa Monacon tyylitaiturin tittelistä Charlenen kanssa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat