Hääkampaus voi olla boheemi ja rento – katso ihanat kuvat!

Hääkampauksen ei tarvitse enää olla tylsä nuttura tai läjä korkkiruuvikiharoita. Vaihtoehtoja on loputtomiin, kun avartaa katsettaan kauniille kampausvaihtoehdoille!

Katso kuvakokoelma kesän muodikkaimmista hääkampaustyyleistä!

1. Rento poninhäntä

Unohda perinteinen nuttura, ja pyydä kampaajaasi tekemään sinulle hääkampaukseksi rento poninhäntä. Juhlavuutta ja raikkautta ponnariin saa kukkakoristeilla.

Kukat takaavat herttaisen luonnonlapsityylin, mutta jos koet itsesi enemmän haute couture -henkiseksi tyylikuningatareksi, asusta hääponnarisi verkkomaisella hiushunnulla.

2. Lettikampaus häissä

Erilaiset letit ovat nyt kuuminta muotia, myös hääkampauksissa. Taitava kampaaja osaa taikoa ohuistakin hiuksista hulppean lettikampauksen.

Paksu letti toimii mahtavana kruununa morsiamen päälaella.

Letti voi myös olla rento sivulla roikkuva kalanruotoletti, tai otsaa somistava ohut diadeemi.

3. Hiukset auki

Hiukset voivat lainehtia vapaina morsiamen hartioilla. Avoimiksi jätettyihin hiuksiin sopii parhaiten yhteen pitkä, suora ja yksinkertainen mekko. Täydellinen rantahäätyyli on valmis!

4. Graafinen otsatukkatyyli

Otsatukka ja suuri hiuskoriste ovat mieletön yhdistelmä häissä! Jos pidät hiuskampauksessasi muutenkin otsatukkaa, niin tämä tyyli on ehdottomasti sinulle sopivin. 

5. Pehmeä chignonkampaus

Chignon-tyylinen, pehmeä sivunuttura sopii bilettävälle, rennolle morsiamelle. Ei haittaa, vaikka häät ja tanssiminen jatkuisivat aamuun asti, sillä tähän hiustyyliin kuuluu olennaisesti pieni sotkuisuus. Kruunaa hiustyyli näyttävillä korvakoruilla! 

6. Rock-henkinen sivunuttura

Räväkälle morsiamelle sopii hauska sivunuttura. Tässä tyylissä on asennetta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja