Gwyneth Paltrow liitostaan: Yhden ihmisen kanssa on vaikea olla pitkään

Gwyneth Paltrow vastasi huhuihin, joiden mukaan on eroamassa miehestään Chris Martinista. Näyttelijä paljasti myös aikovansa luoda uraa laulajana!

Gwyneth Paltrow, 38, kertoi Elle-lehden haastattelussa tulevaisuuden suunnitelmistaan ja kommetoi huhuja, joiden mukaan hän olisi eronnut aviomiehestään, Coldplay-laulaja Chris Martinista, 34.

– Jos on rankkaa olla yhden ihmisen kanssa niin pitkään. Meidän suhteessa on vaikeita aikoja eikä koskaan tiedä mitä tulee tapahtumaan, tähti paljastaa.

– Jos emme jostain syystä ole ikuisesti yhdessä, tulen silti kunnioittamaan häntä lasten isänä.

Paltrow ja Martin ovat olleet naimisissa vuodesta 2003 lähtien. Heillä on kaksi lasta, Apple ja Moses.

Gwynethistä tuli laulaja

Oscar-voittaja on avannut omat lifestyle-verkkosivuston goop.com, jossa antaa hyvinvointivinkkejä. Näyttelijä on myös alkanut kokeilla siipiään musiikkialalla.

Hän on levyttänyt tähdittämänsä Country Strong -elokuvan tunnusmusiikin ja esiintynyt laulajana sekä Glee-sarjassa että vuoden 2011 Grammy-gaalassa.

Paltrow ei kuitenkaan aio pyytää musiikin saralla apuja muusikkomieheltään Chris Martinilta.

– Hän on musiikillisesti nero. Aivan kuin asuisin Picasson kanssa ja kysyisi pitäisikö itse töherrellä jotain...

Pari ei siis aio äänittää duettoa ja pitää omat uransa erillään toisistaan. Paltrow kertoo ymmärtävänsä syyn täydellisesti.

– Chris tekee musiikkia faneilleen. Hän ei tahdo, että hänen musiikkiinsa tutustuvien ihmisten mieleen nousee heti ensimmäiseksi kuva meistä nolona julkkisparina.


MTV3 Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: ELLE

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja