Gwen Stefani onnitteli 14 vuotta täyttänyttä poikaansa Zumaa herttaisten kuvien kera – sankarilla upea kakku

Laulaja Gwen Stefanin keskimmäinen lapsi täytti vuosia.

Laulaja Gwen Stefanin, 52, ja muusikko Gavin Rossdalen, 56, keskimmäinen lapsi, Zuma Rossdale, täytti viikonloppuna 14 vuotta.

– Hyvää 14. syntymäpäivää Zuma! Rakastamme sinua, Stefani kirjoitti englanniksi Instagramissa jakamansa kuvakarusellin yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. 

Karusellin ensimmäinen ja toinen kuva ovat sinisilmäisestä Zumasta vauvana, toisessa kuvassa hän on äitinsä kanssa vanhempana ja neljäs kuva on varsin runsaskoristeisesta täytekakusta, jonka päällä on muun muassa donitseja ja M&M’s-karamelleja.

Kommenttikenttä on täyttynyt onnitteluista ja ihmettelyistä.

– Hyvää syntymäpäivää Zuma! Olet paras ja me kaikki rakastamme sinua.

– Jo 14 vuotta?!

– 14! Hyvänen aika mikä kakku!

Myös Zuman isä on onnitellut poikaansa Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Hyvää syntymäpäivää Zuma. Suloisin poikani, olet aurinkoni loisto. Rakastan kaikkea sinussa. Olet taianomainen poika. Kerroksia kerroksien päällä. Olen niin onnellinen, että olet minun. Sait minut jopa ihastumaan pesäpalloon. Sinulla on kultainen käsi ja lyöt palloa 80 mailia tunnissa. Olet ihmeellinen. Aiomme juhlia rankasti. Koska niin me teemme, Rossdale kommentoi englanniksi Zumasta jakamansa kuvan yhteyteen.

Stefanilla ja Rossdalella on myös kaksi muuta lasta: Kingston, 16, ja Apollo Rossdale, 8. Pari erosi vuonna 2015 oltuaan naimisissa 13 vuotta. Stefani meni naimisiin kantrilaulaja Blake Sheltonin kanssa 3. heinäkuuta 2021.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja