Gwen Stefani myöntää: Avioliitossa ollut vaikeuksia

Laulaja Gwen Stefani puhuu pitkästä unelmaliitostaan Amerikan Vogue-lehdelle.

No Doubt -yhtyeestä pinnalle ponnahtanut laulaja Gwen Stefani on ollut miehensä, Bush-bändin laulaja Gavin Rossdalen kanssa yhdessä kymmenen vuoden ajan. Parilla on myös kaksi lasta, Kingston, 6, ja Zuma, 4.

– Sitä on ylpeä liitostaan, suhteesta saa niin paljon voimaa. Totta kai suhteen eteen pitää myös tehdä töitä, mutta on hienoa, että olemme päässeet tähän pisteeseen. Olemme oppineet toisistamme paljon. Meillä on ollut paljon riitoja, mutta olemme päässeet niistä yli. Ne ovat vahvistaneet liittoamme.

Gwen myös myöntää, että lasten hankkiminen vei suhteen täysin uudelle tasolle.

– Siinä syntyy lopullinen yhteys. Meillä on molemmilla omat mielipiteet siitä, miten lapsia pitäisi kasvattaa. On upeaa miettiä asioita yhdessä.

Kuluneen vuoden ajan Stefanin muusikkomies on ollut kiertueella. Stefani myöntää, että miehen kiertue-elämä on ollut haastavaa hänelle ja parisuhteelle.

– Gavin on kyllä ollut henkisenä tukenani, mutta entä fyysinen puoli? Pojat ovat fyysisiä, he herättävät minut aikaisin ja tönivät toisiaan. Totta kai pystymme elämään myös erossa, mutta lasten kanssa se ei ole niin helppoa, tarvitsemme toisiamme.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat