Angelina Jolien ikoninen rooli oli mennä laulaja Gwen Stefanille: "Se olisi voinut olla erilainen tarina"

Stefani pokkasi sittemmin itselleen toisen merkittävän elokuvaroolin.

Torstaina The Ellen DeGeneres Show'ssa esiintynyt Gwen Stefani muisteli koe-esiintymistään Jane Smithin rooliin klassikkoelokuvassa Mr. & Mrs. Smith.

Stefani ei saanut legendaarisen elokuvan roolia, mutta sen sijaan näyttelijä Angelina Jolie nappasi roolin lisäksi itselleen aviomiehen, kuvauksien aikaan vielä Jennifer Anistonin kanssa seurustelleen Brad Pittin.

– Angelina voitti minut. Se olisi voinut olla erilainen tarina, Grammy-palkittu laulaja-lauluntekijä vitsahti yleisölle

Elokuvan ilmestymisen jälkeen Jolie ja Pitt alkoivat seurustella, jonka lisäksi he saivat 6 lasta.

Mr. ja Mrs. Smithissä seurataan esikaupungissa asuvaa pariskuntaa, jonka avioliitto joutuu umpikujaan, kun he huomaavat olevansa kilpailevien virastojen salamurhaajia. Pariskunta on määrätty tappamaan toisensa. 

Castingin loppusuoralla näyttelijäehdokkaina olivat enää Stefani ja Jolie. 

Vaikka Stefani ei saanut roolia Jane Smithinä, onnistui hän nappaamaan vuoden 2005 Screen Actors Guild Award -ehdokkuuden osastaan Martin ScorsesenThe Aviator -elokuvaa. 

Laulaja avioitui viime vuonna country-tähti Blake Sheltonin kanssa. Morsiamen hääpukuna nähtiin muotisuunnittelija Vera Wangin tekemä valkoinen mekko, jonka hameosa oli tylliä ja yläosa tiukka korsettimainen luomus. Stefanilla oli yllään pitkä valkoinen huntu. 

Lähde: HuffpostLue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja