Green Day vaikeuksissa: Kaikki keikat peruttu

Green Day on perunut kaikki vuoden 2012 keikat. Bändi joutuu myös siirtämään ensi vuoden keikkojaan.

Bändi tiedottaa tilanteesta nettisivuillaan. Green Dayn oli tarkoitus keikkailla klubikiertueella syyskuusta joulukuuhun, mutta bändi on joutunut perumaan kaikki keikat. Lipun ostaneet tulevat saamaan rahansa takaisin. Myös jo tammikuulle ja helmikuulle 2013 sovittuja keikkoja joudutaan siirtämään. Perumisien taustalla on bändin laulajan Billie Joe Armstrongin katkaisuhoito.

– Tietenkään ajoitus kaikelle tälle ei ole paras mahdollinen, mutta Billie Joen vointi on nyt päähuolenaiheemme, bändin basisti ja taustalaulaja Mike Dirnt toteaa nettisivuilla.

Solisti Billie Joe Armstrong nousi otsikoihin syyskuussa, kun hän riehui bändin Las Vegasin keikalla. Laulaja oli muun muassa haukkunut Justin Bieberiä, huutanut rivouksia ja hajottanut kitaransa. Tapahtumien seurauksena uutisoitiin muusikon kirjautunueen katkaisuhoitoon.

– Billie Joe on lääkäreiden valvonnan alaisena, jotta hänet saadaan raitistumaan. Armstrongin lääkärit arvioivat vielä tilannetta. En tiedä pääseekö hän pois ennen vai jälkeen joulun. Hänen olisi pitänyt hakea apua jo ajat sitten, bändin edustaja kommentoi tilannetta lokakuussa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat