Grand Designs: Kunnianhimoisia taloprojekteja ja erikoisia rakennushankkeita

Arkkitehti Kevin McCloudin luotsaama Britanniassa suureen suosioon noussut Grand Designs – unelma-asunnot on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippudesignia.

Sarjan myötä katsoja pääsee mukaan seuraamaan talonrakennuksen monivivahteista - onnistumisten ja takapakkien täyteistä - taivalta kohti valmista kotia. Samalla kuullaan alan parhaiden ammattilaisten sisustus- ja rakennusvinkit.

Ohjelmassa tutustutaan brittipariskuntien upeisiin ja uhkarohkeisiin rakennuskohteisiin eri puolella Eurooppaa, muun muassa Toscanassa, Ranskan Alpeilla ja Irlannissa.

Luvassa on mitä erilaisimpia ja erikoisimpia rakennushankkeita, joiden lopputuloksena on ympäristöystävällisiä, ainutlaatuisia ja omistajansa näköisiä koteja.

Ensimmäisessä jaksossa päästään Kevin McCloudin mukana seuraamaan brittipariskunnan rakennusprojektia Ranskaan. Pariskunnan tavoitteena on rakentaa oljesta edullinen ekotalo. Hyväksyykö ranskalainen kylä erikoiset rakentajat ja miten käy olkitalon?

Grand Designs - unelma-asunnot AVAlla perjantaisin klo 18.30 alkaen 29.6.2012.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja