Grammy-gaalan sykähdyttävimmät kaunottaret – katso kuvat pukuloistosta!

AVA kokosi yhteen vuoden 2013 Grammy-gaalan pukuloistoa: punaiselle matolle mahtui tyylikkäitä ja naisellisia leninkejä, pirtsakoita housupukuja sekä pari erikoista väripilkkua. Kuka on sinun suosikkisi?

Grammy-gaalassa jaettiin kultaisia gramofoneja 55. kerran sunnuntaina 10.2.2013. Grammy-palkinto (Gramophone-palkinto) on yksi tärkeimmistä Yhdysvalloissa jaettavasta musiikkipalkinnosta.

Palkintojen jakamisen lisäksi suurennuslasin alla ovat joka vuosi tuttuun tapaan punaisen maton vieraat. Tänä vuonna gaalan järjestäjät olivat lähettäneet kutsuvieraille pyynnön, että paljastavat asut jätettäisiin kotiin, jotta ikäviltä asumokilta ja -vilautuksilta vältyttäisiin. Kaikki eivät tätä neuvoa kuitenkaan noudattaneet: Grammy-gaala: He uhmasivat pukukoodia

Naisellisia leninkejä ja rohkeita halkioita

Äärimmäisen paljastavien pukujen sijasta nähtiin senkin edestä näyttäviä halkioita, yksivärisiä ja tyylikkäitä asukokonaisuuksia, kukkakuoseja, glitteriä sekä yllättäen housupukuja ja minimekkoja.

Muotisuunnittelija Whitney Port listasi oman suosikkilistansa Grammy-gaalan onnistuneimmista asuista: tämän kunnian saivat laulajat Katy Perry, Taylor Swift, Rihanna, Florence Welch,Kelly Rowland ja malli Chrissy Teigen. Kuka on sinun suosikkisi? Katso kuvagalleria ja äänestä!

AVA

Kuvat: GettyImages, Splash

Lähde: Sheknows.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja