Google-kuulokkeiden lähes reaaliaikainen puheen käännös laajentui kaikkiin Assistant-kuulokkeisiin

Googlen vuoden 2017 syksyllä esittelemät Pixel Buds -kuulokkeet herättivät huomiota sisältämällään, lähes reaaliaikaisesti toimivalla käännöstoiminnolla. Kuulokkeiden ja niihin yhdistetyn älypuhelimen avulla oli mahdollista keskustella toisen henkilön kanssa laitteiden kääntäessä puhutun vastavuoroisesti jopa 40 eri kielen välillä.

Nyt tämä käännösominaisuus on laajentunut kaikkiin Google Assistantia tukeviin kuulokkeisiin, kertoo Google sivuillaan. Asiasta kertoi ensimmäisenä Droid-Life-sivusto.

Google Assistant -kuulokkeiden lisäksi käännöstoiminto vaatii toimiakseen vähintään Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmäversiolla varustetun laitteen. Käännöstoiminnon käytön voi aloittaa joko Google Kääntäjä -sovelluksen tai Google Assistantin kautta. Google tarjoaa sivuillaan tarkemmat ohjeet.

Tuettuja kieliä on 40 kappaletta, mukaan lukien suomi.

Googlen Pixel Buds -kuulokkeiden lisäksi käännökset toimivat laajentuneen tuen myötä myös esimerkiksi LG:n Tone Platinum SE ja Tone Ultra SE -kuulokkeilla, Bosen QuietComfort 35 II -kuulokkeilla, valituilla JBL:n kuulokkeilla sekä Sonyn WH-1000XM3, WH-1000XM2 ja WI-1000X -kuulokkeilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja