Golfari Minea Blomqvistilla huipputulot: Miljoonakerho lähellä

Minea Blomqvistin, 24, huikean golfuran huippuhetket ovat todennäköisesti vielä edessäpäin, sillä golfissa ollaan tyypillisesti parhaimmillaan kolmenkympin paremmalla puolella. Minea on kuitenkin ehtinyt kuusi vuotta kestäneen ammattilaisuransa aikana tehdä jo muhkean tilin.

Vuodesta 2004 tähän päivään saakka palkintorahoja Minean pussiin on kilissyt jo noin 850 000 euron verran. Lisänä tulevat vielä sponsorisopimukset, jotka eivät ole Suomen menestyneimmällä naisgolfarilla vaatimattomammasta päästä: Mineaa tukevat muun muassa Veikkaus, Finnair ja Mercedes-Benz.

– Minealla on erittäin hyvät sponsorisopimukset, kiitos hänen managerinsa Hjallis Harkimon. Sen ansiosta hän on pystynyt pelaamaan parhaassa mahdollisessa valmennuksessa ja parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Sopimussummia ei kuitenkaan kerrota julkisuuteen, kommentoi Minean pr-henkilö Jukka Suomela.

Minnin uusin innovaatio on K-citymarketeihin huhtikuussa myyntiin tuleva urheiluvaatemallisto, jonka suunnittelussa hän on toiminut mukana.

– Keräsin ympäri maailmaa minua miellyttäneitä urheiluvaatteita ja toin niitä näytille. Olin aktiivisesti mukana ideoimassa, sekä sovitin vaatteita ja annoin palautetta. Halusin malliston olevan rento ja värikäs, ja vaatteiden joustavia sekä mukavia päällä, Minea kuvailee uutta aluevaltaustaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat