Ginnifer Goodwin esittelee kotinsa: Tämä on minun taivaani!

Näyttelijä Ginnifer Goodwin esittelee Hollywoodissa sijaitsevan kotinsa. Katso, miltä Olipa kerran -tähden persoonallinen asunto näyttää!

Näyttelijä Ginnifer Goodwin, 30, tähdittää parhaillaan Olipa kerran -televisiosarjaa ja muistetaan myös suositusta Big Love -sarjasta. Kaunotar avasi kotinsa ovet faneilleen päästäessään valokuvaajan ikuistamaan kotinsa Los Angelesissa. Elle-lehti esittelee Goodwinin rennon sisustustyylin. Elegantti kaksio sijaitsee Hollywoodin kukkuloilla Los Angelesissa.

Goodwin osti talon vuonna 2007. Entisiä asukkeja ovat muun muassa Rachel Bilson, Rose McVowan ja Busy Philipps.

Nainen käy kotonaan Olipa kerran -sarjan kuvauksista Vancouverista aina kuin mahdollista. Talon on sisustanut Amy Kehoe. Kodin erikoisessa sidustuksessa yhdistyvät antiikki, yksinkertaiset huonekalut, mukavat kankaat ja perhepotretit. Luonnonvalossa kylpevässä talossa on korkea katto.

– Kaikessa on kyse tasapainosta, aivan kuten muodissa. Valitsen yhden erikoisen asian muuttamaan koko huoneen, esimerkkinä keittiön kirkkaan keltainen pöytä, Goodwin kertoo.

Lumikin roolia näyttelevä tähti lisää kodin olevan tärkein paikka.

– Tämä on pyhä paikka, taivaani, minun keitaani. Haluan, että asuntoni tuntuu sellaiselta, että kuka vain voi tulla ilmoittamatta kylään ja heidän on vaikea malttaa lähteä kotiin. Kun ihmiset tulevat kylään, teemme suuria suunnitelmia elokuviin lähdöstä, mutta päädymme istumaan täällä pelaamassa pokeria koko illan.

Lue myös:


MTV3/Jokakoti

Lähteet: Celebritynetworth.com, Uk.eonline.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja