Mainos

Game of Thrones -teinitähti sai seksivalistuksensa sarjan kuvauksissa: "Tätäkö ihmiset tekevät?"

Game of Thrones -tähti Sophie Turner kertoo saaneensa seksivalituksensa sarjan kuvauksissa. Näyttelijä aloitti sarjassa 13-vuotiaana. 

Game of Thrones -sarjassa näyttelevä Sophie Turner on tuskin edes teini-ikäinen, kun hän sai merkittävän roolin Sansa Starkina.

Game of Thrones tunnetaan rohkeista ja usein brutaaleistakin seksikohtauksistaan. Sarjan käsikirjoitusta lukiessaan Turner sai kuulla ensimmäistä kertaa muun muassa insestistä, raiskauksista, ilotaloista ja monesta muusta sellaisesta, josta hänen ikäisensä ei välttämättä tarvitsisi vielä tietää. 

– Sain ensimmäisen kerran kuulla suuseksistä, kun luin siitä käsikirjoituksesta. Olin silloin vasta 13-vuotias. Ajattelin, että wow, tätäkö ihmiset todella tekevät. Se oli kiehtovaa. Luulen, että se oli seksivalistukseni, 21-vuotias tähti kertoo The Timesille.

Sarjan viitoskaudelle Sansa Stark joutui sadistisen miehensä Ramsay Boltonin raiskaamaksi hänen hääyönään. Tämä kohtaus aiheutti mediassa kuohuntaa, ja monet fanit ilmoittivat boikotoivansa sarjaa kohtauksen vuoksi. 

– Seksuaalinen pahoinpitely oli minulle täysin tuntematonta, joten suhtauduin asiaan aika välinpitämättömästi. Kun asiasta sitten nousi kohu  Ensimmäinen ajatukseni oli, että ehkäpä meidän ei olisi pitänyt laittaa sitä kohtausta sarjaan ollenkaan, Turner sanoo. 

Loppujen lopuksi hän kuitenkin päätti, että on parempi olla rehellinen ja kohdata kohtauksen kauheus. Se oli ensimmäinen kerta, kun hän uskalsi muodostamaan oman mielipiteensä vakavasta aiheesta ja puolustamaan sitä julkisesti.

– Painukoon hiiteen ne ihmiset, jotka sanovat, että seksuaalista väkivaltaa ei saisi näyttää televisiossa ja että he aikovat boikotoida sarjaa. Tällaista tapahtuu tosielämässä, ja jos käsittelemme sitä tabuna, niin miten ihmiset koskaan uskaltavat myöntää, että heille on käynyt samalla tavalla? Turner kysyy. 

Hittisarjan pariin pääsee myös Suomessa tuoreeltaan, sillä jaksot ilmestyvät C Moren suoratoistopalveluun välittömästi USA:n ensiesityksen jälkeen, eli sunnuntain ja maanantain välisinä öinä heti 17.7. alkaen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.