Game of Thrones -tähden suuri suru – koira menehtyi traagisessa onnettomuudessa

Sophie Turnerin ja Joe Jonasin koira jäi auton alle ja menehtyi.

Game of Thrones -tähti Sophie Turneria ja hänen puolisoaan Joe Jonasia on kohdannut suuri suru. Heidän toinen koiransa menehtyi onnettomuudessa viime viikolla.

TMZ:n mukaan pariskunnan Waldo-koira oli kävelyllä ulkoiluttajan kanssa New Yorkissa, kun ohikulkija pelästytti koiran. Koira sai riuhtaistua itsensä irti hihnasta, juoksi liikenteen sekaan ja jäi auton alle. Auto ei pysähtynyt onnettomuuspaikalle, vaan jatkoi matkaansa.

Lemmikin äkillinen menehtyminen oli pariskunnalle niin suuri järkytys, että he hakivat apua terapeutin luota ennen kuin ilmoittivat onnettomuudesta poliisille. Poliisi tutkii tapausta, mutta auton kuljettajaa ei ole vielä löydetty. Kuljettajaa vastaan ei kuitenkaan voi nostaa syytteitä, koska lain mukaan koira luokitellaan omaisuudeksi.

Turner ja Jonas adoptoivat Waldon keväällä 2018. Waldo oli samasta pentueesta kuin Porky, jonka Jonas hankki aiemmin yllätykseksi Turnerille.

Pariskunta on jakanut koiristaan kuvia sosiaalisessa mediassa.

Turner ja Jonas menivät naimisiin Las Vegasissa toukokuussa 2019. Heinäkuussa he järjestivät toiset hääjuhlat Ranskassa. Pariskunnan koirat olivat mukana juhlissa.

Lue myös:

    Uusimmat