Game of Thrones -tähdeltä hauska ja koskettava ele vastanäyttelijälleen: "Tiedän, että se sattuu"

Game of Thrones -tähti Jacob Anderson kunnioitti vastanäyttelijäänsä Nathalie Emmanuelia hauskalla videolla.

HUOM! Sisältää juonipaljastuksia Game of Thronesin kahdeksannen kauden neljännestä jaksosta!

Harmaa Mato -hahmoa Game of Thrones -hittisarjassa esittävä näyttelijä ja muusikko Jacob Anderson kunnioitti edellisessä jaksossa sarjasta poistunutta Nathalie Emmanuelia julkaisemalla hauskan videon sarjan kuvauksista.

Emmanuelin hahmo Missandei sai surmansa edellisen jakson lopussa. Harmaa Mato ja Missandei seurustelivat sarjassa. Oikeassa elämässä Anderson ja Emmanuel ovat hyvät ystävykset, mikä näkyy myös Andersonin julkaisemalla videolla.

Videolla Anderson laulaa Ghost Town DJ's -yhtyeen kappaletta My Boo tanssien samalla sulavin askelin. Pian kuvaan astelee myös Emmanuel ja kaksikko tanssii yhdessä Andersonin laulun tahtiin.

– Tiedän, että se sattuu, mutta jossain päin multiuniversumia, Anderson kirjoitti videon oheen, vihjaten, että toisessa universumissa Harmaa Mato ja Missandei tanssivat My Boo -kappaleen tahtiin.

My Boo -kappaletta käytettiin lukuisissa Running Man Challenge -nimellä kulkevissa videoissa, joissa ihmiset tanssivat juoksuaskelia muistuttavin tanssiliikkein kappaleen tahtiin. Andersonin julkaisema video näyttää olevan kuvattu vuonna 2017 ilmestyneen seitsemännen kauden kuvauksista aikana, jolloin haaste kiersi ympäri internetiä.

Game of Thronesin viimeinen tuotantokausi C Morella.

Lue myös:

    Uusimmat