Mainos

Fujitsu Invia myy Powermillin osakkeensa

Fujitsu Invia Oy myy yhdessä kahden henkilöosakkaan kanssa Powermill Oy:n osakkeensa pääomasijoittaja OKO Venture Capitalille ja Esa Sillanpäälle. Invian omistuksessa on ollut 70 prosenttia Powermillin osakkeista.

- Korjaamotoiminnan omistamisesta luopuminen tukee Fujitsu Invian strategiaa ja mahdollistaa selkeämmin panostamisen ydinliiketoimintamme pohjoismaisena palvelutuottajana ja operaattorina, kertoo Powermilliä luotsannut Fujitsu Invian johtaja Seppo Mattila.

Powermill on Suomen johtava tietotekniikan ja elektroniikan korjauskeskus ja tuottaa korjaamopalveluja laajalle asiakaskunnalle laitevalmistajien mittavien korjausvaltuutuksien pohjalta. Nykyinen Powermill perustettiin vuonna 1997 Fujitsu Invian silloisesta tietokonekorjaamosta MBO:n kautta. Yritys on kasvanut Suomen johtavaksi it-alan korjaajaksi, jonka liikevaihto on 6,5 miljoonaa euroa. Powermill työllistää 75 henkilöä ja sen toimipaikka on Helsingin Pitäjänmäellä.

Omistajanvaihdoksen jälkeen nykyinen Powermillin johto jatkaa edelleen yhtiön johtotehtävissä. Powermillin uutena toimitusjohtajana aloittaa 1. huhtikuuta Esa Sillanpää. Hän on toiminut viimeksi A Novo Finland Oy:n toimitusjohtajana sekä sitä ennen pitkään Teliassa Suomen eri yksiköiden toimitusjohtajana.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.