Mainos

Fujitsu Invia irtisanoo väkeään

Fujitsu Invia Oy käynnistää yhteistoimintamenettelyn mukaiset neuvottelut henkilöstön vähentämiseksi.

Fujitsu Invia aloittaa ensi viikolla yt-neuvottelut, joissa on tarkoitus sopia noin 150 työntekijän vähentämisestä. Samalla yhtiö aikoo käydä läpi muutkin mahdollisuudet toimintojen tehostamiseksi. Neuvottelut koskevat Fujitsu Invian ja laiteyhtiö Fujitsu Services MCD:n muodostamaa kokonaisuutta Suomessa. Yhtiöt työllistävät Suomessa yhteensä noin 1800 henkilöä.

Henkilövähennykset kohdistuvat lähinnä järjestelmäliiketoimintaan ja hallintoon. Patja-liiketoiminnassa erityisiin säästötoimiin ei sen sijaan ole tarvetta.
-Hallintoon ja järjestelmätoimituksiin kohdistuvat tehostamistoimet ovat välttämättömiä, koska tietotekniikkapalveluiden markkinat polkevat paikallaan. Tällä hetkellä arvioimme, että säästötarve vastaa noin 150 henkilötyövuotta. Irtisanomisilta ei voida välttyä, mutta tutkimme yt-neuvottelujen aikana myös kaikki muut toiminnan tehostamiskeinot osana laajempaa säästöohjelmaa, sanoo toimitusjohtaja Yrjänä Ahto.

Fujitsu Invian emoyhtiö Fujitsu Services ilmoitti keväällä yhdistävänsä Fujitsu Invia Oy:n ja Fujitsu Services MCD:n liiketoiminnot.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.