Frida Karlssonille painetta Tour de Skillä – paljastus ruotsalaistähden raivosta maalialueella: "Tämä on kuudes kerta!"

Tour de Skitä johtava maastohiihdon ruotsalaistähti Frida Karlsson kiehui ruotsalaislähteiden mukaan maalialueella perinteisen sprintin jälkeen perjantaina Val di Fiemmessä.

Karlssonin lähes puolentoista minuutin johtoasema kokonaiskisassa leikkaantui 41 sekuntiin, kun hän putosi sprintissä puolivälierävaiheessa, ja lähin uhkaaja, Norjan Tiril Udnes Weng, oli toinen. 

Ruotsalainen jäi omassa erässään neljänneksi. Hän kertoi tehneensä pienen virheen viimeisen nousun päällä, minkä seurauksena erävoittaja Krista Pärmäkoski (lopputuloksien 5:s) karkasi viimeiseen laskuun.

Karlsson joutui odottelemaan mahdollista jatkopaikkaansa aikavertailussa.

– Odotin tuloksia hermostuneena, Karlsson kommentoi Aftonbladetin mukaan.

Lopulta hän ei mahtunut 12 parhaan joukkoon, ja hukkasi näin kymmeniä bonussekunteja.

– Kropassa tuntui hyvältä, joten oli sääli pudota tuossa vaiheessa, hän jatkoi Expressenin mukaan.

Pettymykset eivät jääneet tähän. Karlsson menetti TV6:n mukaan täysin malttinsa, kun hänelle ilmoitettiin dopingtestistä. 

– Tämä on kuudes kerta (Tourilla), kun testaatte minua! Karlssonin sanotaan karjuneen maalialueella. 

– En tiedä monesko kerta tämä on. Kuudes tai seitsemäs. Onhan se hyvä, että he testaavat paljon, mutta minut otetaan testiin, vaikka putoan puolivälierissä, Karlsson kommentoi myöhemmin. 

– Ehkä syy on se, että johdan kokonaiskisaa. Se on ymmärrettävää. 

Tour de Skillä hiihdetään lauantaina kiertueen kuudes ja toiseksi viimeinen etappi, 15 kilometrin yhteislähtö perinteisellä.

Lue myös:

    Uusimmat