Frendien Janice ei ole vanhentunut juuri yhtään! Tältä nainen kuulostaa todellisuudessa

Chandlerin on-off-tyttöystävää Janicea Frendit-sarjassa näytellyt Maggie Wheelerin ääni ei todellisuudessa ole aivan yhtä riipivä kuin sarjassa nähdyn hahmonsa.

Oh! My! God!

Nämä tiukalla nasaalilla ilmoille singonneet sanat ovat jättäneet jälkensä jokaiseen Frendit-faniin.

Maggie Wheeler onnistui nappaamaan Chandlerin (näyttelijä Matthew Perry) tyttöystävän Janicen roolin vuonna 1994. Hahmosta tuli kuitenkin kertaheitolla niin suosittu, että naisen ainutlaatuista ääntä kuultiin kaikkiaan 19 jakson aikana. Wheeler oli mukana aina vuonna 2004 tehtyyn viimeiseen tuotantokauteen saakka.

Noihin jaksoihin mahtuu ikimuistoisia hetkiä, joiden aikana Chandler muun muassa teeskentelee lähtevänsä Jemeniin, ettei hänen tarvitsisi erota naisesta ja Janicen yllätyspamahtaminen paikalle kesken Rachelin synnytyksen.

Kaikkia näitä hetkiä on siivittänyt Janicen taivasteleva Oh my God -huudahdus.

Nykyään Wheeler on 55-vuotias, mutta näyttää lähestulkoon täysin samalta kuin vuosinaan Janicena.

Todellinen yllätys lieneekin naisen oikea ääni. Nainen vieraili maanantaina 22. elokuuta brittiläisessä This Morning -ohjelmassa, jossa hän kertoi hahmonsa muodostumisesta.

Naisen kertojaääni oli kuitenkin huomattavasti hahmoaan pehmeämpi.

Oh my God! -huudahduksen lisäksi hahmon yksi tavaramerkki oli hänen naurunsa.

– Huudahdus oli Janicen kehityksen tulosta ja sitä miten kirjoittajat loivat hahmon minulle. Nauru muodostui luonnollisesti ensimmäisissä harjoituksissa, koska tarvitsin tavan nauraa. Tiesin Matthew Perryn olevan niin hauska, että hän saisi minut nauramaan. Halusin valmistautua. Loin Janicen naurun turvatoimeksi siltä varalta, että Matthew saisi minut nauramaan kesken kohtauksen, hän kertoo.

Haastattelussa hän luonnollisestkin antaa hokemastaan ja naurustaan esimerkin.

Katso koko haastattelu.

Lue myös:

    Uusimmat