Foo Fighters teki rajun vitsin ruotsalaisyleisölleen: "Ei tällä kertaa Göteborg"

Erikoishaastattelussa Foo Fighters 7:18

Foo Fightersin keulahahmo Dave Grohl on tunnettu sekä musiikistaan, mutta myös kyvystään nauraa itselleen.

VIDEO: Erkoishaastattelussa Foo Fighters

Kolme vuotta sitten Foo Fighters -yhtyeen keulahahmo Dave Grohl kaatui lavalla ja mursi jalkansa bändin esiintyessä Göteborgissa, Ruotsissa. Yhtye esiintyi Göteborgissa jälleen tiistaina 5. kesäkuuta ja yllättäen Grohl toisti muutaman vuoden takaisen temppunsa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Foo Fighters julkaisi Twitter-tilillään videon, jossa näkyy, että kitaraa soittava laulaja kompastuu jalkoihinsa ja kaatuu lavan reunan yli. Tarkkasilmäiset voivat kuitenkin huomata, että videossa näkyvä mies ei itse asiassa ole Grohl, vaan stunttimies. Kyseessä oli yhtyeen toteuttama pila, jolla he halusivat irvailla itselleen ja muutaman vuoden takaiselle onnettomuudelle, kuin myös juksata yleisöään. 

– Ei tällä kertaa Göteborg, yhtye kuittaa päivityksessään ruotsiksi.

Miehen kaaduttua laidan yli eturivissä oleva keikkakansa vaikuttaa hieman huolestuneelta, mutta pila paljastuu pian Grohlin saapuessa lavalle turvallisesti kitaransa kanssa saaden valtavat suosionosoitukset. 

Grohlia on kuvailtu monesti "rockin mukavimmaksi mieheksi" ja hän tekee usein yhtyeensä kanssa itsestään pilkkaa. Myös Nirvana-yhtyeessä rumpalina vaikuttanut Grohl on yksi maailman kuuluisimmista muusikoista, minkä tähden miehen maanläheisyyttä on kehuttu entistä enemmän. 

Lähde: Lad Bible  

Lue myös:

    Uusimmat