Fitbit-älykelloille julkaistiin suuri 3.0-päivitys

Fitbit-älykelloille on julkaistu mittava päivitys. Fitbit OS 3.0 tuo mukanaan niin uusia sovelluksia, toimintoja kuin harjoituksiakin.

Fitbit OS 3.0 tuo tarjolle jälleen hieman kehittyneempiä tapoja seurata terveyttään ja kehittää kuntoaan. Fitbit Today -työpöytä tarjoaa nyt tietoja unenlaadusta sekä tarkempia yksityiskohtia treeneistä, kun aiemmin sama data oli luettavissa vain älypuhelimella sovelluksen kautta. Suoraan älykellolla onnistuvat nyt myös juomisen ja senhetkisen painon tilastointi.

Treenimotivaatiota tarjotakseen Fitbit OS 3.0 mahdollistaa tarkkojen tavoitteiden asettamisen 15 eri treenityypille. Itsensä voi haastaa esimerkiksi täyttämään tietyn kaloritavoitteen tai saavuttamaan vaikkapa 30 minuuttia yhdellä treenisessiolla. Naiskäyttäjiä ajatellen Fitbit on pian tuomassa älykelloihinsa myös mahdollisuuden tilastoida ja seurata omaa kuukautiskiertoaan helposti ja kattavasti.

Lisäksi päivityksen kanssa samaan aikaan julkaistaan kymmenen Fitbit App Galleryssa julkaistavaa sovellusta, jotka ovat ladattavissa myös aiemmilla käyttöjärjestelmäversioilla. Achu Health, Couch to 5K, Genius Wrist ja MySwimPro ovat ladattavissa heti, kun taas Charity Miles, FitBark, GOLD’S AMP for Fitbit, MINDBODY, Noonlight ja TRX julkaistaan myöhemmin, vuoden 2019 puolella.

Sovellustarjontaa parantaakseen Fitbit on lisäksi tarjoamassa sekä Exercise- että Scientific-rajapintansa ohjelmoijien käyttöön.

Fitbit OS 3.0 -päivitys on nyt julkaistu Fitbit Charge 3 -, Fitbit Versa -, Fitbit Ionic – ja Fitbit Ionic Adidas Edition -älykelloille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja